Tom Erik tok vandrepokalen

 

Tom Erik Halvorsen tok sin 3.seier på rad i Viglesdalsløpet og sikret seg dermed den gjeve Vandrepokalen.

Et stort publikum følger dette tradisjonsrike 14km krevende fjelløpet som går i flott natur, ikke så langt fra Årdal i Ryfylke. Audun Laugaland – eliteløper på ski med gode internasjonale plasseringer – forteller i sin blogg om at det ikke var sjans å følge «den lettbente løperen fra byen» – man finner Laugalands utførlige løpsrapport ved å google Viglesdalsløpet

Wenche Lægraid Kvæven er som Tom Erik blant landets ypperste klatrere. Wenche tok igjen en suveren seier i Fitjanuten Opp. Ifjor utklasset hun sin tidligere bestetid i dette løpet med nærmere minuttet, sist helg fulgte Wenche opp med vinnertiden 24.53 bare 13 sek bak sin bestetid. Også Lene Rørvik viser høyt nivå, med 26.02 bare 22 sek bak sin sterke prestasjon i samme løp i 2010

Tom Erik mistet 3 måneder med basistrening i vinter, og er noe på etterskudd ift samme tid ifjor. Likevel er nå plan å etterhvert forsiktig forsøke seg frem på bane, hvor han ifjor var kun få sekunder fra NM kravet på 10.000m

Wenche, Lene og Anne Jorunn er alle kvalifisert for NM start på 10.000 som iår arrangeres i vakre Byrkjelo i august. Så får tiden vise hva som frister mest – en ny opptur med piggsko, eller nye løp i norske fjell som uansett alltid vil være en opptur

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close