Vestlandsvinden, kapittel 2

Friidrettsutøvere lokalt som har valgt sprint og som heller ikke i neste uke får løpe på Diamond League banen i Eugene i USA med perfekt tillatt medvind og temperatur som gjør eksplosiv sprint muskulatur medgjørlig, klager ikke, for antagelig må vi snart bare begynne å tro at når det skal løpes 100m eller 200m på våre kanter, da skal det bare være motvind, ikke litt motvind men noe aldeles forferdelig med motvind, totalt uegnet for sprintere

Torsdag er det igjen friidrettsstevne på Stavanger stadion, etter at boligblokkene fikk litt høyde over seg og alle trær sagd ned, er det ikke mulig å oppnå noe annet enn sur motvind medmindre Øyvind Alsaker mobiliserte og vi rett og slett startet fra motsatt side. Uansett værmeldingen for torsdag er ikke så aller verst

Lars Storhaug (21) løp ifjor 200 på 22.24 under normale forhold +1,4. Nå som resultater fra stevnet den 24.5. foreligger løp samme utøver på 24.28 i motvind 3,9, dvs mer enn 2 sekunder saktere

Når 6 GTI sprintere dokumenterer at de er sterkere enn ifjor er dette fordi Thore (25.79), Kristoffer (27.26) Petter (27.09), Johan (27.97), Camilla (31.94) og Maureen (33.28) løper persene fra ifjor ned, enda til vinden varierte fra 3,9 til 5,3 m/sek motvind ved stevne 24.mai. Og forbedringer ble det, fordi også hele sesongen ifjor bød på bare motvind. Unntaket var Johan som løp på 26.90 medvind +1,9 ifjor. Likevel, Johans 27.97 med 3,9 m/sek motvind 24.mai er mest sannsynlig en bedre prestasjon

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close