Jenter i Sørmarka

 

Treningen er et tilbud for jenter som ønsker et tilbud litt senere på kveldstid og ment for dem som har drevet med noe løping, ski eller orientering i tenårene men som gjerne kunne tenke seg å komme i litt bedre form frem mot 3 sjøers løpet i november eller 10km under Stavanger Maraton lørdag 27.august

Ca 1 times varighet og fremmøte sted er nedenfor Sørmarka krysset, eller parkeringsplass ovenfor Petroleumstilsynet (Oljedirektoratet). Det er allerede mange interesserte som har meldt seg og tilbudet er gratis

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close