Kjempekast av Vegard K. Bottenvik

 

Det er bare å gratulere Bryne Friidrettsklubb. Steinar Bottenvik og hans medhjelpere i Bryne har møysommelig over flere år bygget opp til et flott kastmiljø på Jæren. I helgen kom utbetalingen, det er bare å ta av seg hatten og ønske lykke til videre. Sammen med Finland har Norge alltid fostret ikke bare gode skihoppere, men også gode spydkastere. Skal det bli Vegard som om noen år skal bli den vi skal heie på når det drar seg til med mesterskap?

Vegard som i mange år vist flotte fremganger er krumtappen i kastmiljøet på Bryne hvor mange følger etter, men en 1år eldre Fredrikstad gutt Gardar Johann Fridrikson har stukket av med all nasjonal oppmerksomhet, ettersom han i noen år har vært i en klasse for seg selv og i flere sesonger herjet med alle tiders norske aldersrekorder

Lørdagens kjempekast av Vebjørn sørget for norsk seier i klasse 16/17 i en innlagt landskamp, og den «uovervinnelige» Gardar Fridrikson fulgte på 3.plass ca. 3 meter bak Vebjørn. Det kan også tilføyes at resultatet gir hele 1082 poeng på Tyrving tabellen, en indikator på friidrett av virkelig høy klasse av en Rogalandsutøver

Som 15 åring kastet Vebjørn 600 grams spydet 56.64m ifjor, som er nestbeste resultat blant 15 åringer i Rogaland gjennom alle tider

Bryne friidretten har en flott hjemmeside, hvor man kan lese mer. Etterhvert vil det trolig her også bli lagt ut resultatliste fra helgens mange kamp stevne på Lye, hvor flere GTI utøvere deltok

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close