Terr.løp og halvmaraton til helgen

 

Etterhvert regner vi med resultater fra gårsdagens kretsstevne på Sandnes stadion vil være klar.

Mens (for noen) viktige gateløp og terrengløp har preget nyhetsbilde i vårsesongen, skal vi etterhvert mer igang med banestevner. Igår startet GTI opp med fellestrening på Stavanger stadion, treningen fortsetter hver tirsdag og torsdag (se treningstider i tidligere nyhetssak)

Forsiktig skal vi starte oppkjøring med piggsko, gjenfinne den berømte gode flyten når en del treninger er unnagjort og også sommervarmen innfinner seg. Sprint gruppa har løpt med piggsko hele våren samt under vinterens innendørstreninger, nå vil distansefolket følge

Haugesund halvmaraton starter kl 14 fk. lørdag. Samtidig kl 1400 går starten på halvmaraton i landets kanskje mest spektakulære gateløp til fjells Suleskar Maraton. I Suleskar Maraton er det også er tilbud om stafett over 10 etapper, hver etappe på i overkant 4km og hvor det slettes ikke er ulovlig å løpe mer enn 1 etappe pr lag. Den virkelige utfordringen imidlertid er helmaraton som starter kl 1200 nederst i bakken like etter at riksveien fra Valle i Setesdal svinger bratt oppover og over fjellet mot Suleskar og Stavanger

Dagen etter søndag 29.mai er det igjen dags for 7-nutsturen – en familie fottur som arrangeres av Stavanger Turistforening, og hvor man skal klatre, gå, jogge eller løpe opp 7 nuter beliggende mellom Lutsi og Dale. Totalt 900m oppstigning med start fra skytebanen på Vatne og hvor dem som ønsker å løpe får 15 min forsprang som starttidspunkt.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close