Bislett; Ørjan med kjempeløp igjen

2 Kenyanere åpnet torsdagens A heat i tilnærmet verdensrekord tempo. Et fyldig tett felt – et tilnærmet norsk mesterskap på 3000m (totalt 60 påmeldte på 3000) – hadde ingen mulighet å utnytte fordelen av å ha fartsholdere  

Men med kvalitetsløpere som Bjørnar Ustad Kristensen, Sindre Buraas og Sondre Nordstad Moen, 5 svensker, 1 russer og en hollender gikk det likevel styggfort, selv om også Bislett denne kvelden fikk oppleve kastevinden som stort sett gikk mest på tvers av banen

Ørjan Grønnevig viste null respekt, la seg i rygg og passerte 800m på 2.12 tilsynelatende frisk og opplagt. Etter passering 2000m mistet midtre del av feltet kontakt med teten. 2 grupper oppstod og Ørjan løp 100% slik som planlagt å følge en rygg hele tiden.

Etter jevne 66 runder smelte Ørjan til med 64 runde opp til passering 2200 da han alene forsøkte avansere opp til gruppa foran. Denne kvelden ble 64 runder for tøft, han fikk ikke kontakt, toget gikk og med 9 sekunder avstand frem til den ledende Sindre Buraas/Bjørnar Ustad Kristensen da klokka ringte, ble det en voldsomt tøff sisterunde

Kveldens vinner Buraas løp siste runden på 60 blank, mens Ørjan stivnet og måtte helt opp i en 71 runde.

Ørjan gis kreditt for å ha prøvd. Han ble kveldens nestraskeste 20 åring etter Sondre Moen og 8.20.64 egentlig en kanon debut. Hans 3000 pers på 8.56.06 fikk han ordnet så det holdt, og nå som vi skal igang igjen med banetrening, gir dette spennende fremtidsperspektiver

Gratulerer Ørjan, du fikset dine arbeidsoppgaver 100% – dette ble en super debut

Alle resultatene ligger ute på www.kondis.no  

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close