Bislett: Ørjan i A heat på 3000

Under tilsvarende åpningsstevne ifjor ble det løpt på bra tider i 2 jevne heat.

Ørjan Grønnevig som kun slapp 2 «norske» løpere foran seg på oversikt beste etappetider lengste etappe (2800) i Holmenkollstafettens eliteklasse, stiller i A heatet på Bislett. En rekke utenlandske løpere og de beste norske løper.

Nå ønsker nok GTI ledelsen at vår ferske fremadstormede Ørjan med fordel kan roe litt ned på optimismen, men ihvertfall hører vi at han gleder seg stort til å endelig få møte Sondre Nordstad Moen i samløp. Javel. Vi får telle opp etterpå. Ørjan har pers på 8.56.06, flere av hans konkurrenter har perser under 8.00

Ragnar Stølsmark som i likhet med Ørjan hadde åpningsstevne i sin stevneplan er enda ikke igang med banetrening etter sin fotskade like etter NM terrengløp i Modum. Skaden hemmet ham en del under Besserud etappen lørdag; valgte holde igjen oppover slik at ikke hele laget eventuelt ble rammet, vil nå istedet forsøke bli helt restituert til Ølmedalen Rundt 2.pinsedag (13.juni) for deretter prøve på bane.

Ørjan  – har han noe mulighet i dette selskap? I likhet med Ragnar NM medaljør terrengstafett 2011. Sensasjonelt KM gull i terrengløp (3000), bekreftet innsatsen gjennom iindividuell NM bronse på 3000m menn senior med klar margin forøvrig (ca 40cm) til Tjalve løper som Aftenbladet annonserte på 3.plass fordi sportsredaksjonen ikke gidder å følge med i lokal friidrett…Ørjans oppsiktsvekkende NM bronse derved annonsert som 4.de plass….denne Aftenblad skandale glemmer vi nok aldri…

At Ørjan kanskje leverte sin så langt beste prestasjon da han utklasset samtlige konkurrenter på NM stafettens lengste etappe (4km) under 2.dag av NM fikk Stavangers interesserte friidrettspublikum heller aldri vite noe om, ettersom det er viktigere at papir avisen får frem at et engelsk 2.divisjonslag kan ha kjøpt en ny spiller….eller det var feil i tabellen for et lokalt 6.div lag i fotball. At friidretten utvikler de utøvere man har, er overhodet ikke interessant…kun dersom friidrettens ledere gjennom 4-5 lengre utredninger med underliggende dokumentasjon har fortalt dem det….

Vi som følger Ørjan tett, tror vel det ennå er litt tidlig å vente de helt gode tider. 3000m på Bislett blir Ørjans debut som mellomdistanseløper. Da han løp 3000 i Egersund ifjor løp han med neste løper en halv runde bak, i hans eneste 1500 løp, løp han som alene herreløper i feltet. Da han løp sin eneste 800m under et kretsstevne på Stavanger stadion hadde ikke Stavanger Kommune råd til å slå på flomlyset

Dessuten det blåste frisk bris styrke 10

Det pleier være bedre forhold på Bislett

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close