Holmenkollstafetten – 32000 løpere

Noen lag samles imidlertid. En del av landets beste lag velger å ikke melde seg på etterhvert som man finner ut at man ikke kan stille med alle sine største profiler. Dette forteller gjerne noe om hvilken prestisje det har blitt å komme seg helt i toppen av resultatlista

GTI har siden opprykk til eliteklassen i 2001 vært med på elite nivå med sitt kvinnelag hvert eneste år. I år synes laget «på papiret» å være betydelig sterkere enn ifjor.  

Fra 2012 håper vi å være på plass i det gjeveste selskap – eliteklassen – også med herrelaget, og om den enorme entusiasme og oppmøte som vist på våre fellestreninger fortsetter, er det ikke umulig at vi innen kort tid, blir første klubb fra Rogaland med 2 herrelag i eliteklassen for menn     

Vi har tittet på etappe lengder i 2010 og sammenlignet oppgitt lengde 2011, må vi anta at samlet løpstid vil være rundt 70 sek mer på herrene, mens damene må antas påplusse ihvertfall 80 sek for en eventuell sammenligning årets tider samlet for laget

Vi har tatt utgangspunkt i ca. 400 ekstra meter iår. Nå snakket vi en stund med løypesjefen på Bislett fredag, han kunne meddele at stafetten var 600m lengre iår. I såfall vil lagets tid bli en del større differanse  

 

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close