Holmenkollstafetten – 1.lag menn senior

Først praktisk:

Felles flight SAS lørdag kl 0730 – dere 20 som følger denne – ta med ID kort, så kommer dere gjennom via innsjekk nummer:

5 QQIFB

GTI sitter samlet på fra 3-9 rad til Oslo, og på 8-11 rad på retur fra Oslo søndag kl 1145 

 

 

Siden nov/des har vi snakket om Holmenkollstafetten, selv med et hundretalls daglig besøkende på gti siden, har vi holdt 1.laget unna offentlighetens lys

Hvem løper hvor? Har vi noe å skjule? Tar vi helt av og selv innbiller oss urealistiske muligheter?

 

Vi har satt oss skikkelig tøffe strekkmål etappe for etappe. Når vi løper for hverandre kommer tryggheten. Vi hjelper hverandre som vi har gjort på hver eneste trening som har samlet så utrolig mange iår. På nær alle etapper har vi 4 i sportslig utvalg hatt diskusjoner fordi når asfalt, terreng og gateløps mosjonister mer enn piggsko generasjonen som nå skal ut i konfirmasjon, da må heller ikke lagledelsen gjøre feil. Holmenkollstafetten er for svært mange i GTI sesongens virkelige hovedmål i vår utviklingsportal stadig nærmere norsk elite, samtidig som vi alltid ønsker å vise at hos oss er det alltid plass uansett nivå ved oppstart.   

2 vet.sprintere og 2-3 distanse veteraner har klart kvalifisere for 1.laget. Nestbeste resultat på testløp sprint holdt denne gang ikke til 1.laget, men denne løper har istedet fått stafettens kanskje aller gjeveste etappe på 2.laget.

Lagets realistiske målsetting er opprykk til eliteklassen – dvs. en plass blant de 4 beste i menn senior. Lite respekt for testløpenes betydning – eller en ledertabbe om man vil – hindret opprykk eliteklasse ifjor, men dermed har vi en skikkelig gulerot: vi går for seier i menn senior, prøv hvem som tørr å utfordre gti om 1.plassen !!

I lagoppsett nedenfor har vi tatt med i venstre kolonne gti lagets etappe tider 2010 og så laget oss et 2011 strekk mål hvor etappene iår er satt på samme lengde som ifjor, for å vise hvilke muligheter som trener mener det kan være hvis vårt mest optimistiske mål slår inn. Hvis vi treffer med alle 15 på våre arbeidsoppgaver – som det heter innen konkurranseidrett for viderekomne – vel da er vi ihvertfall super fornøyd, hva planer alle våre konkurrenter kommer med, kan ikke vi påvirke, derfor umulig å vite hvor høyt i en eventuell eliteklasse hver og en plasserer seg etappe for etappe.

Vi kan nesten ikke vente til banketten starter, og vi forhåpentligvis har tilgang til etappetider. Men her er årets oppstilling 1.lag menn senior

    

Et.tid                                               Et.tid 2011 

2010       Navn 2011                          Budsjett (optimistisk)

 

3.25       Tore Olav Kristiansen             3.12

3.41       Erlend Engum                      3.35

1.36       Thore Vold                          1.35

5.13       Tom Erik Halvorsen               5.18

3.03       Trond Magne Susort             2.57

4.25       Gunnar Eiterjord                   4.20

6.23       Ragnar Stølsmark                  6.05

4.46       Rasmus Stølsmark                 4.25

1.41       Petter Tytlandsvik                 1.41

6.48       Ørjan Grønnevig                   6.15

3.55       Torger Stølsmark                  3.29

0.54       Johan A. Løland                    0.54 

4.38       Kjetil Torgersen                    4.11

1.32       Bjørnar Heide                       1.26

1.41       John Nicolaisen                     1.35

 

Og da var vi alle enige om at etappe 10, 11, 13 og 14 er endret ift 2010. Ifjor var f.eks. 14.etappe bare ca 650m, vi kunne på forhånd lese oss til mange forslag til riktig lengde på denne fra arrangør 

 

Ellers, er jo noen av våre elite jenter da fortsatt 125% sikre på at samtidig som man setter sin fot i en piggsko, blir man automatisk skadet. Dette får være dagens offentlige mobbing, så får vi se om også jentene velger å høre på lagets trenere som har en totalt annerledes oppfatning av dette. 

 

Jentenes lag har vi også tatt ut, vi har en bankers på den ene sjarmør etappen (15.etappe på Bislett) – Camilla Herrem – medlem i GTI friidrett siden 2007, da hun løp som en Gud på 3.etappen     

 

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close