Høy aktivitet sist uke

 

Siddisløpet

Bildegalleri

Våre utsendtes rapporter forteller at Wenche Lægraid Kvæven (navnet korrekt skrevet) løp helt strålende lørdag, kjempet om 2.plass frem til løpsavslutningen, i mål pers med halvminuttet til 30.23. Såvel dagens vinner Kirsten Marathon Melkevik som Wenche på pallplass igjen; har passert 40 men tilsynelatende bedre enn noen gang

Ragnar Stølsmark (beinhinne), Tom Erik Halvorsen (hofte) og Ørjan Grønnevig (frisk som en fisk) – klubbens 3 beste på herresiden måtte stå over lørdagens Siddisløp.

Siddisløpet er også for mange generalprøve før årets hovedmål som lag – Holmenkollstafetten. Til denne har vi på torsdagstreningen vært mellom 15-25 på intervalltrening, over 50 har vært innom innendørs samlet etter 1.januar. Elitelaget for kvinner har stort sett trent ute i vinter, men nå ligger alt til rette for at såvel våre 2 kvinnelag som herrelag vil gjøre sin beste innsats i Oslo noen gang, herrene med ambisjoner om opprykk til eliteklassen

Helge Aune med 28.28 er gitt 1 sek bedre tid enn Tore Olav Kristiansen 28.29 i resultatlista lagt ut på arrangørs hjemmeside. GTI og Skjalg video fra løpet forteller imidlertid at Tore Olav er omtrent 6 sek foran Helge til mål, slik at her må noen tider ha blitt byttet om og Tore Olav er dermed gledelig tilbake i konkurranse og ble beste GTI herreløper iår. Vi finner våre løpere i tur og orden på listene, men uten å være tilstede er vi usikre på korrekthet av tider, men uansett hipp hipp hurra til John Nicolaisen (29.15), Trond Magne Susort, Bjørnar Heide og Roman Benz som alle løp under 30

Etter Wenche fulgte Elise Hay Opsahl nærmest i kvinneklassene. Vi noterer oss ellers mange oppsiktsvekkende gode løp, ingen nevnt ingen glemt heter det vel, men vanskelig å komme utenom at Signe Emilsen ser ut til å være i superform iår, synd det ikke passet med Oslo denne gang

I Siddisløpet er det også en spurtpris for de raskere tempoløpere etter 800m på toppen av den første motbakken. Ragnar Stølsmark (vår videomann under Siddisløpet) tok denne ifjor med 7 sekunders margin. Vi trodde kanskje tvillingbror Rasmus skulle fikse denne iår idet David Kamil – som har spesialtrent for denne siden Dubai – ikke kunne stille. Istedet ble det fjorårets video mann i Siddisløpet Torger Stølsmark som tok årets første spurtpris med litt penger å sånn…

 

Strandamila

Nina Kristin Holta vant kvinneklassen og Bjørn Magne Svines med 3.plass bekreftet sin flotte sesongsstart etter flott tid notert også i Berseløpet. Som vanlig mye folk som stiller opp i dette tradisjonsrike løpet hvor resultater og rapport finnes på http://www.strandbuen.no

 

Kretsstevne tirsdag i Sandneshallen

Bildegalleri

Camilla Cock først ut av våre – med 14.67 på 100m er hun allerede inne på topp 10 lista i GTI. Vi har holdt på siden 1991

Maureen Mesaros med sitt smittende konkurranse humør vil helst delta i samtlige heat, samtlige øvelser – tirsdag nøyet hun seg med 15.66 på 100m og 3.63m i sin aller første lengde konkurranse

 

Kristoffer Jansen fyller 19 iår, det er fristende for våre 2 super raske veteraner Petter og Johan å utfordre ungdommene, men Kristoffer holdt unna ihvertfall i åpningsstevne

Kristoffer (92) 12.70

Petter (67) 12.88

Johan (59) 13.00

 

Bjørnar Heide løper sin siste sesong i menn senior, og årets blir definitivt hans beste. Noen bedre opptur på sin bursdag enn å flytte pers på 800 til 2.08.47 finnes vel neppe, og selv om vi har visst dette lenge, Bjørnars plass på 1.laget i Holmenkollstafetten er udiskutabel. 10-kamp utøver Ove Lindekleiv, Sandnes fulgte forøvrig like bak med 2.09.43

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close