Lye: flott åpningsstevne

 

 

Nesten umulig å kommentere uten å være tilstede, men Bryne Friidrett sin hjemmeside har allerede ute komplett resultatliste og bilder fra åpningsstevne på Lye torsdag, i tilsynelatende ypperlig vær for friidrett.

Vi stusser på at vekt mangler i kast og med ulike klasser og øvelsesvarianter, vil vi gjerne få en oppdatert korrigert liste etter hvert?

Skjalg sprinter Simen T. Larsen (17år) med 14,8 på 110m hekk i 1,7 motvind neppe korrekt, selv for en løper med UM sølv på 60m hekk (8.57) innendørs i Ranheim hallen i år.

GTI sprinter Johan Løland (MV 50-54) stabil på 13 tallet på 100m flatt i fjor, står oppført med 15,8??

GTI sprinter Maureen Mesaros (KV40-44) som er klar for banestevner hver uke, dersom veteraner fikk tilbud om dette, startet sesongen med 15,7 på 100m, som nok er korrekt.

Flott spyd konkurranse hvor det er artig å registrere 4 unge gutter med lengder over 42 meter. Når Lars Erik Østerhus Hansen (16) som i år er blitt klubbkompis med Brynes Vebjørn Kaldahl Bottenvik (16) og også talentfulle Eirik Aven (17) fra Havørn, samt Sven Bryne (19) med flere er med, har vi gjerne også på gang et spennende spyd prosjekt i kretsen. I år veier spydet 700 gram for 16 åringer, mens man som 15 kaster med 600 gram

Jentene kastet slegge, også her ser det ut til å spire frem et nytt miljø.

Og hva nå 11 årige Jacob Ingebrigtsen fra Sandnes finner på utover sesongen blir spennende å følge. På Lye ble det 1.46.6 på 600 et flott resultat, fortsatt bare lek som det heter, og derfor føres ikke statistikker i norsk friidrett før året man fyller 13år. Grunnen vet vi – nesten ingen som er topp 10 i Norge i friidrett som 13 åringer, er å finne på friidrettsstatistikker etter årene som tenåring.

Geir Moen – meget habil fotballspiller i Moss – startet seriøst med friidrett som 18 åring – ikke så mange år etter tok han EM gull på 200 – kun en franskmann blant hvite sprintere er idag stabil på tidene til Geir Moen

GTI veteranene Bjarne Skumsnes (MV55-59) og Olav Hagland (MV60-64) holder begge et nivå på mellomdistanse helt i Norgestoppen for sine årsklasser. I går ble det hhv 11.04.8 og 11.42.0 som vi skal være svært fornøyd med. Spesielt for NM medalje grossist Olav som har slitt lenge med skader var dette en inspirerende start

GTI sprinter Camilla Cock (KS) fikk kjenne på hvordan det er å sette av timer for et friidrettsstevne, for bare å returnere hjem uten resultat på årets første 100m. Tyvstart regler må følges, så dermed blir det å gjøre denne del av løpet bedre neste gang

Så ser vi frem til neste stevne, som kommer allerede førstkommende tirsdag hvor den nye fantastisk flotte innendørshallen på Sandved er vertskap for et sprint og hoppstevne, og hvor det er påmelding online innen i dag 29.4.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close