Siddisløpet – ny deltaker rekord igjen?

Vi har ikke kjennskap til alle som skal løpe på lørdag, men syns det er ekstra kjekt at flere av våre elite jenter synes å være påmeldt til start, og vi hører rykter om at det i eliteklassen for menn blir litt av et kalas felt, som vi sikkert får høre om på forhånd i avisen

Noen av Skjalgs egne beste løpere er fortsatt i USA, Daabaya er på langt treningsopphold i Afrika, vi ser enda ikke Vigdis Holst (i superform) på startlista, men enda er det mulig å etteranmelde seg

Fra observasjonspost Krakow vil vi vente spent på sms meldinger om hvordan det gikk når bl.a. følgende GTI løpere skal ut å løpe den ene av årets virkelige løper klassikere Siddisløpet lørdag 30.april

Roman Benz

Jørn Atle Erichsen

Anne Østbø Frafjord

Vidar Gunnarsson

Bjørnar Heide

Gjermund Hellerud

Anne Jorunn Hodne

Wenche Lægraid Kvæven

Dan Olav Tjessem Meling

Amy Mir

Ole Mossige

Britt-Hege Nicolaisen

John Nicolaisen

Elise Hay Opsahl

Ragnar Stølsmark

Trond Magne Susort

Oddbjørn Thorsen

 

David Kamil som var tatt ut til GTI sitt 1.lag i Holmenkollstafetten og som helt siden treningsleiren i Dubai har gledet seg også til Siddisløpets duell om spurtpris 800m, mister dessverre begge mulighetene da en ikke planlagt lengre utenlandsreise nettopp er kommet opp 

Det er også klart at en annen kandidat til GTI 1.lag i Oslo – Trygve Berg – neppe vil rekke å bli med. Det trenes veldig tøft for å kvalifisere for 1.laget, for Trygve synes en lei muskelstrekk å være langvarig

Når vi ellers snakker om Holmenkollstafetten, siste nytt er at vi enda ser ut til å stille med 5 lag, at 20 reisende nå er fordelt på 0730 flight lørdag morgen, at vi har kansellert flight nr 2 lørdag formiddag, pga. at mange har ønsket reise innover fredag til rimeligere pris

Det er fortsatt noen ledige plasser på laget, så fortsatt er føringene at dersom du har lyst å løpe Holmenkollstafetten med GTI lørdag 14.mai, sender du bare en melding eller en epost på klubbens oppgitte telefon eller epost adresse

 

 

  

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close