Parkløpet og Siddisløpet

Søndag 10.april kl 1500 – Parkløpet

Å jogge gjennom Sandvedparken fra start like nedenfor Rådhuset og til vending nesten oppe ved Stokkelandsvannet er en sjelden flott naturopplevelse. Friidrettsbyen Sandnes og Sandnes IL har lagt ut invitasjon til Parkløpet på sin hjemmeside www.sandnes-idrettslag.no 

ca. 7km – og man kan melde seg på ved start fra kl 1330-1430 – det koster kr 150 for voksne – kr 50 for barneløpet

 

 

Lørdag 30.april kl 1500 – Siddisløpet

www.Siddislopet.no kan du finne all informasjon samt forhåndspåmelde deg frem til 20.april.

kl 1400 starter de helt yngste fra 0-6år, kl 1415 smeller skuddet for jenter/gutter 7-9år, mens 10-12 åringene starter kl 1430

Visste du forresten at fra tiden du har på trening bånn gass rundt Stokkavannet, kan du trekke av ihvertfall 2 minutter hvis du melder deg på Siddisløpet og forbereder deg litt skikkelig før start. Med skikkelig mener vi at du kommer til start/målområdet 1,5 time før start, koser deg i solen, heier på ungene før du kl 1420 tar deg en helt rolig joggetur i mellom 25-35minutter, ihvertfall så lenge at du føler det ubehagelig å drasse med deg så mye klær som mange mosjonister finner det lurt å ha på under løp som dette. Det er meningen du skal kunne puste, ikke kveles av klær

Har du gjort oppvarmingen skikkelig og drukket litt vann eller sportsdrikke før start, så vil du føle det nesten som du svever rundt vannet, ihvertfall hvis du løper i de letteste plagg du har for hånden, og at du nå noen uker før start tar turen innom Løplabbet for å finne dine riktige sko for anledningen

Lykke til og til dere litt uerfarne – send oss gjerne en melding etter løpet – fortell oss hvor kjekt det var – og at det stemte – dere perset med 2 minutter!

   

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close