KM medalje til GTI i seniorklassen?

Silje Skorve Skarpeid som fyller 26 iår dukket opp på GTI treningen på stadion ifjor sommer

Hun ble fort en av våre faste på trening, og det var helt naturlig å slå følge da årets utenlands treningsleir i Dubai ble avviklet i februar. Silje er en av våre mange som sier at det kjekkeste i verden er å få tatt en liten løpetur. Og da de ivrigste av guttene tilegnet seg opp i mot 15 økter og nærmere 20 mil med løping den uka treningsoppholdet pågikk, var det egentlig bare en selvfølge at Silje fikk med seg det meste av dette

Lørdag blir hun – på mange år – klubbens første individuelle vinner av en senior KM medalje i terrengløp, da forutsatt startlistene er korrekt oppdatert. Og dersom Silje holder seg frisk, rekker starten og fullfører løpet. Hanna Steinstø fra Torvastad og Vigdis Holst med 15 års medlemskap i GTI frem til 2008 er dem hun skal møte imorgen.

Vi sier på forhånd: gratulerer Silje, dette er vel unt en KM medalje fortjener du!

Dessverre kan det se ut til at Henrik Ingebrigtsen ikke helt er kommet i kampform til å kunne starte i KM. Han er ikke på startlistene. Og vi forstår ham så godt. Det er ingen hvem som helst i feltets klasse menn senior.

Daabaya er påmeldt, han tok NM gull på 5000 og 10.000 i 2009 og var uimotståelig også under fjorårets NM 10.000 på Sandnes, selv med begge de norske EM uttatte på samme distanse på plass

Morten Velde med flere individuelle senior NM gull på mellomdistanse og med terreng NM sølv ifjor på 3km som også løpes lørdag, er antagelig sugen på å følge Daabaya helt til døren?

Bjørnar er ikke påmeldt, men Ahmad Muktar Adam er påmeldt i seniorklassen. Ahmad løp meget bra under 3 sjøers i november men fant ikke helt dagsformen under EM i Portugal 4 uker senere. Men Ahmad er ung og fremadstormende og kan stelle i stand overraskelser. Like bak følger – også disse påmeldt i seniorklassen – fremgangsrike klubbkolleger i Sandnes Fred og Filip. Blir det nest eldste blad Ingenbrigtsen som skal komme med en overraskelse?

Så er vi også spent på elegante Asle Tjelta. Har han funnet tilbake til storformen for et par år siden?

Å komme blant topp 6 i Rogaland virker nesten som å komme innen topp 10 i Norge, har til og med GTI noe å hente her? Tja, guttene ser ihvertfall frem til løpet på lørdag

Nå som antagelig hverken NRK, Eurosport eller VG nett er på plass, får vi vel nøye oss med noen helsider i Aftenbladet eller Rogalands Avis?

Uansett, regionens eneste nettsted som nesten daglig formidler friidrettsnyheter lokalt, nasjonalt eller internasjonalt er selvfølgelig på plass. 

Vi gleder oss til Sandtangen imorgen !  

     

    

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close