Vår i luften – stafetter osv.

 

Vi er ikke ferdig å telle (damer) men 10 herrelag eller 60 løpere fra GTI er nå klar til stafetten i Salteskogen onsdag etter påske (27.april). Nå er dette de foreløpige papir lag og erfaringen er at ting kommer i veien, slik at vi må stokke noe om på lagene vi først setter opp. Men med stor konkurranse om å komme på GTIs mange lag i Oslo, gir stafetten uansett nyttige avklaringer, samtidig som å løpe som lag ofte inspirerer.

Og, etter stafetten vil vi følge opp suksessen fra ifjor: vi setter oss sammen rundt noen bord for en sosial samling med pizza

Ifjor stilte GTI med 6, Skjalg 5 og Undheim med 2 lag. Salteskogens 6 etapper lagt til disse lettløpte myke skogsstier innbyr til spennende dueller, sammenligning av etappe tider, en sann idrettsglede idet man hele tiden kan følge med på utviklingen. Fordi etappene følger en 8-talls sløyfe og alle vekslinger er i start/målområdet.

Med 90.000 som deltar landet rundt i Tinestafetten, og med Holmenkollstafetten – verdens største gateløpsstafett for aktive og mosjonister som arrangeres bare en rimelig tog eller flyreise unna, og hvor nærmere 30.000 løpere samles den 14.mai, er det nesten merkelig at ikke tilbud forsøkes tilrettelagt også i vår region, med en profil som gjøres attraktiv også for bredde friidretten

Salteskogstafetten har en sprint etappe (400), 2 etapper med langsprint (700) og 3 etapper mellomdistanse hhv. 2×1000 og 1×1700. For de helt unge hvor tilbud om stevner er å finne hver eneste uke, er følgende på terminlista iår

7.april – Skjalgstafetten – ved Mosvannet – målgruppe: 10-16år – kun sprint etapper

13.april – Sandtangstafetten – i Sandtangen, ikke langt fra Bryne kino – målgruppe: 7-18år  – kun sprint etapper

1.mai – SI stafetten – området rundt Sandnes Idrettspark – målgruppe: alle aldre. 4 etapper sprint/kort mellomdist.etapper kvinner, 6 etapper for menn hvorav 4 sprint eller langsprint og 2 etapper hhv. 920 og 1300m

Samme kveld som Salteskogstafetten arrangerer Haugesund IL Haraldsvang stafetten.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close