Friidrettsnyheter søndag

Vinnertid årets Barcelona Maraton 2.07.31, 1 sek svakere enn ifjor og denne gang var det Kenyanske løpere på de 6 første plassene

Finn Kollstad er løpstrener i Kristiansand Friidrett alle distanser fra 800, fra 15år og oppover. I tillegg ledet Finn helt glimrende Norges landslag som gjorde nærmest rent bord under Nordisk terrengmesterskap i Trondheim sist høst. Som en av NFIFs fagansvarlige for mellom og langdistanse ledet han også Forbundssamlingen i Stavanger siste helg i januar, og i tillegg er han selv en bra habil løper.

Tja, kanskje Kristiansand kunne være laget som GTI skulle bryne seg på lørdag 14.mai når vi møtes i Holmenkollstafetten. KIF løp i 2010 på 50.59 og havnet på 11.plass i eliteklassen, i 2009 ble KIF nr 9, kan hende lagene som havner blant de 10 beste i eliteklassen kunne være en passende utfordring for GTI sitt fremadstormende herrelag. Vår venn Finn løp 8.etappe på hhv 4.26 (2010) og 4.30 (2009), vårt 1.lags budsjett for denne etappen i 2011 er omtrent nettopp her ja. Vi brukte 4.46 sist vi løp denne.

Ole Kristian Heggheim ble best av 5 KIF løpere under 3 timer i Barcelona og beste norske løper med 2.35.04 en 34.plass totalt og 11.plass i M35. Ifjor da Ole Kristian også deltok på 10.000 i NM på Sandnes stadion løp han på 2.37.22 som best i København.

Finn Kollstad nestbeste i KIF med 2.35.49 og 38.plass totalt og videre finner vi Erik Bergersen 2.39.59, Olaf Vaboen 2.50.37, Terje og Arvid Fredriksen på hhv 2.58.00 og 3.05.35. Og som i GTI også damene løper fort i KIF. Kjersti Fuglerud Sødal (som vi ikke har sett på noen lister tidligere) ble beste norske kvinne i årets Barcelona og nr 3 i klasse W45 med 3.08.52, like bak Lisbeth Jensen Gallefoss 3.10.45. Før vi legger bort Barcelona – Alemaehu Sitotaw fra Varegg tok 5.plass i 45års klassen for menn med gode 2.36.18

Fra utlandet ellers registrerer vi at våre 2 med medaljesjanser under innendørs EM i Paris, begge fikset biffen – bronse såvel til Christina på 60 hekk som til Ezinne på 60 flatt

Så har vi idag fått bekreftet at Salteskog stafetten vil bli avviklet onsdag 27.april med start kl 1800. Her pleier vi alltid stille med flere lag, og dette betyr videre at det ene av våre testløp bestemt til denne dato, må legges til en annen dag

Ellers nærmer vi oss påmelding for KM terrengløp som går i Sandtangen lørdag 26.mars med fullt program i aldersbestemte klasser, senior og veteraner

Og, for å gjenta enda en gang, hvis du iår venter til etter 15.mars med å melde deg på til Stavanger Maraton, er prisen for alle løp satt opp med + kr 100. Blant 880 påmeldte til Stavanger Maraton ifjor, deltok 799. Vi tror det kommer langt flere iår

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close