Kretsrekord av Bjørnar på 3000

Forhåpentligvis vil vi få en ny æra innen distanse løping i Rogaland nå som såvel Sandnes som Haugesund fra og med innendørssesongen 2011/2012 kan tilby verdige forhold for innendørs friidrett, idet flunkende nye og moderne friidrettshaller vil være klar til bruk

Doserte svinger, ventilasjonsanlegg som fungerer, publikumsvennlighet og forhold ellers tilrettelagt for å betjene også friidrettens minstekrav for gode idrettsprestasjoner gjør at vi ser med forventninger frem til å komme igang, at klubbene kan søke mesterskap og internasjonale stevner også i vårt nærmiljø.

Sist helg ble Sandnes tildelt ungdomsmesterskapeti friidrett innendørs for 2012, og ser vi tilbake enda en helg kan Ranheim friidrett i Trondheim skilte med 30% flere deltakere til årets senior innendørs NM, en formidabel økning for et mesterskap lagt utenfor det sentrale østlandsområde

Mens vi venter på at kretsens nye generasjon unge utøvere skal gjøre sin entré, registreres at blant alle tiders 15 beste løpere innendørs på 3000m i Rogaland bak suverene Bjørnar, finner vi at samtlige tider er oppnådd på 80 tallet med følgende unntak

Tesfaye Bekele, Skjalg             8.22.4  (1990)

Daabaya Badhaso, Skjalg          8.24.93 (2008)

Jarle Risa, Undheim                 8.26.71 (2000)

Det ble ellers i den innbydende innendørshallen Globen i Stockholm oppnådd enda et norsk toppresultat, ikke langt unna Rogalending den heller – ihvertfall hadde hun i sin tid en trener fra Rogaland – vi tenker på den Oslo baserte Odda jenta Ingvill Måkestad Bovim som igjen forbedret sin norske innendørsrekord på 1500m til internasjonalt anstendige 4.08.65 som er 52/100 del bedre enn hennes bare få dager gamle norske rekord satt under et stevne i Birmingham     

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close