Fellestrening ute og tema samlinger

Trening tirsdag 8.mars Gamlingen – kl 1700 (ferdig oppvarmet) – Trening torsdag 10.mars Gamlingen – kl 1800 (ferdig oppvarmet)

Avtale innbyrdes oppvarming felles. Garderobe Gamlingen kr 30, Stavanger stadion gratis, kan ikke garantere tilgang garderober Stavanger Idrettshall pga. forberedelser til EM kvalifisringskamp håndball 

 

 

Førstkommende torsdag starter vi opp med den første av flere tema samlinger planlagt gjennomført i etterkant treningen for alle aktive. Ettersom torsdagstreningen beregnes være noe kortere enn vanlig, så beregnes samlingen starte kl 1845 og vil vare ca. 45 min. Dette er da forutsatt (som tidligere meddelt) at alle møter ferdig oppvarmet idet treningen starter kl 1800, at vi derved får til en god utnyttelse av tilmålt tid.  

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close