Gratulerer – Ørjan og Kjetil

Ørjans meritter har vi tidligere fortalt om side opp side ned, bare i tillegg kort røbe fra reiselogg Dubai at Ørjan også er helt rå til å kjøre bil såvel på storskjerm som på ørken Safari, samt at han feiret bursdagen på forskudd med 3x3x3x3 av verdens herligste iskrem på aktivitetssenteret Atlantis (ytterst ute på palmeøya) etter en ca 1 times tur i fossestryk, rushing ned bratte stup med innlagt «berg & dal» jumping i vannet, etterfulgt av ovnsbakt ekte italiensk pizza, og taxi hjem til kr 4 pro pers

Så forteller Kondis.no den 11.februar at Kjetil Torgersen (sterk kandidat til GTIs 1.lag i Holmenkollstafetten) har takket ja til jobb som «Teknisk leder» Nordsjørittets 2.heltidsansatte med tiltredelse fra 1.mai.

Kjetil som er lærer i Egersund har flere ganger tatt turen til Stavanger for å hjelpe GTI som funksjonær ved større løpsarrangement. Han har 3 ganger med bravour løpt på 1.laget i Holmenkollstafetten, han er sammen med Thomas Hetland en av arkitektene bak populære «Kystløpet» hvor forøvrig GTI blir medarrangør fra og med 2011. Videre fortelles gjennom saken i Kondis.no at Kjetil har syklet Nordsjørittet 11 ganger og at han har fikset merke i Birkebeinerrittet de 10 gangene han har deltatt. Torger har også markert seg i lokale løp samt skiløypene.

Vi gratulerer !   

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close