Dubai – Palm Jumeira – del 2

 

Når vi ikveld avslutter vårt 1 ukes treningsopphold markeres samtidig at den nye hjemmesiden til Stavanger Maraton idag offisielt er lansert, og vi avslutter med stil

Dubai har tatt mål av seg til å være verdens beste enten det handler om verdens største akvarium, verdens høyeste bygg Burj Khalifi (828m) ellers verdens mest eksklusive hotell.

Vi besøkte 2 av disse herligheter torsdag – i kveld like før klokka 22 blir vi løftet 200 meter opp langs veggen på hotellet like ute i fjorden her, til visstnok det mest vidløftige og elegante som finnes innen hotell verden – til spise restauranten på «Seglet» eller Burj Al Arab som er hotellets korrekte navn, det ene av Dubais kjente landemerker

Når vi hver morgen jogger rundt det nederste palmebladet på Palm Jumeira har vi gjennomført en 5km på stranden – frem og tilbake. Tja, kunne nesten logget 6km i trenings dagboka, det er tungt å løpe i sand, selv med lengre partier med ganske fast underlag.

For vårt formål – når klubbens flinkeste er ved å avslutte en lang vinters basis trening – er dette å ta morgenturen utover fjorden et helt ok alternativ. Milslukere som Ragnar og Ørjan får med seg både strandpromenade og løping på asfalt, før de entrer terrassen med sin frokost blanding i steikende sol kl 10, etter en lett 2 mils tur som dagens 1.økt.

De sprekeste i 10 manns gruppa som fikk med seg alle morgen og ettermiddags øktene, er akkurat nå kl 18 lokal tid (kl 15 hjemme) ute på sin økt nummer 14. Silje og Vidar sier beina er fine som bare det, det ble slettes ikke for mye, kan hende det blir en vane dette – å også løpe hver morgen?

6.økta mandag var fartlek på stranda etter mørkets frembrudd kl 1830.

1-1-5

1-1-1-4

1-1-1-3

1-1-1-2

1-1-1

Dem som ble med, vet hva dette betyr. Helt uvant, men det gikk bra

 

12.økta torsdag foregikk utfor inngangen til vår ferie villa – i denne helt rene og tilnærmet trafikk frie gata – ble årets første anaerobe økt gjennomført

400 – 90% innsats – 60 sek pause – ny 400 – 95% innsats. Serie pause 16 min jogg, så samme serie en gang til. Gjennomsnittet – alle 4 (i medvind og motvind ) til hver løper ble holdt opp mot trenerens forhåndstips.

Det ble løpt og det ble analysert. Turens eneste dame var også eneste som lurte treneren ganske så enormt, Silje – som i tillegg har fikset mange stil bilder fra vårt opphold – utklasset trenerens forhåndstips på mulig tempo nivå i februar – dagens klare vinner

Vi kunne lagt til mer om denne herlige uka i Dubai. Vi har mer video opptak som sannsynligvis vil bli lagt ut, bl.a. fra kanskje turens høydepunkt, vår ørken safari en god times kjøretur herfra.

Det ble helt vilt, mildt sagt!

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close