Holmenkollstafetten – 4 herrelag?

I desember gikk vi ut på nettsiden med et GTI 2.lag kvinner og menn. Når vi nedenfor kommer med forslag til et 3.lag og det også på dette laget vil være flere løpere som er sterke kandidater til 1.laget, dvs. løpe 1000 metere solid under 2.50 eller 600 metere under 1.40, så er det hva kandidatene leverer på våre testløp på innendørstreningen, i innendørsstevner på bane, i Salteskogstafetten eller under våre 2 testløp i april og mai som bestemmer endelige lag

Vi vil få et ypperlig 1.lag og 2.lag, og det kan nå se ut til at også et 3.lag i menn senior kan bite fra seg, og kanskje kapre en plass blant landets 30 beste lag i menn senior

Å løpe Solastranden på 1.30, 1.20 eller 1.16 sier nærmest ingenting om hva den enkelte løper duger til på en kort distanse, slik det er i stafetter. Slik det er i Viking hvis man f.eks. forhandlet en spiller på A-landslagsnivå, vil offentligheten ikke bli kjent med navnet før alle formaliteter er på plass. Derfor vil vi for noen av plassene hvor nivået på løperen er meget bra kun anføre ny kvalitetsløper

1.etappe – ny kvalitetsløper

2.etappe – ny kvalitetsløper

3.etappe – Johan Løland

4.etappe – Erlend Engum

5.etappe – Thore Vold

6.etappe – Roman Benz

7.etappe – Roger Tollefsen

8.etappe – Kjetil Tveit

9.etappe – Petter Tytlandsvik

10.etappe – ny kvalitetsløper

11.etappe – Tore Michelsen

12.etappe – Ole Andreas Løland

13.etappe – Johnny Hinna

14.etappe – Oddbjørn Thorsen

15.etappe – Kristoffer Berg Jansen

 

 

 

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close