Må jo begynne et sted….!

 

Friidrettshjerter gleder seg når noen der ute evner å formidle denne type innstilling.

Nettopp fordi vi er så mange som egentlig har lyst å prøve, men som er så livende redd for å bli sist, nettopp derfor er det så viktig at vi har noen som tørr å si som det er, og enda bedre vi har noen som faktisk også gjør det!

En råkald høstdag siste uka i oktober var siste gang det ble løpt 5000m i Stavanger. Pent og pyntelig finner vi på kretsstatistikken at 9 kvinner sist sesong fullførte 5000m på bane. 1 av dem Susanne Klungtveit (22) fra Haugesund løp under 20 minutter, men det var i USA og det var innendørs

Dermed viser 2010 statistikken at 8 av 9 kvinner fullførte på langt over 20 minutter. Det viktigste er å delta heter det i idretten. Igjen er det kvinnene som går foran. Hurra!

Silje Skarpeid (22.09.1.) og Ana Maria Gutierrez (23.05.2) er 2 av de påmeldte til neste ukes stevne i Tjensvold citys storstue. Tidene i parantes er hva de løpte på i vind og kulde på Stavanger stadion. Nå kan vi garantere vindstille, grei temperatur, blått pent nyvasket gulv ment for løpere med joggesko, eller piggsko med flate innendørs pigger.

Og hvor vi kanskje også denne gang blir så mange at alle svingens 5 løpebaner må taes i bruk, at alle kommer greitt ut fra start.

Like før jul ble en 3000m avviklet i Stavanger Idrettshall. 4 jenter løp i utmerket avspent stil på 12.15.6 – 12.36.3 – 13.18.0 og 16.24.4. Blant herrene løp noen under 12.00, noen solid over.

Det er manuell tidtaking og det starter med 3 heat på 60m, mellom 1830-1900 eller like etter at kretsens elitesprintere har avsluttet sin faste sprintsamling som pågår i Idrettshallen hver fredag mellom kl 17-19. Etter at sprint er unnagjort fortsetter stevne med lengde og 600m

Til dette er å tilføye at friidrettsfolket ikke tillates trene i lengde, da man etter trening ikke sørger for å koste rent hallens kostbare dekke for sand fra gropa. På samme vis gjelder påbudet om riktige flate pigger til piggskoa.

Tilbake til stevnets tidskjema, så er plan å starte 600m umiddelbart etter de 3 første heat på 60m, deretter følger 2 heat på 600m, 2 heat 1500, så 5000 (kun kvinneklasse). Dersom flere enn 8 deltakere i lengde og flere enn 12 på 60m, vil sist påmeldte løpere måtte starte i ekstra heat etter kl 20. «Først til mølla»

Påmelding skriftlig pr epost til GTI ved

einarsoendeland@hotmail.com

Øvelse, født år og klubb må oppgis. Det er ingen premiering, gratis å delta, manuell tidtaking

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close