Innendørs 14.jan.: 1500m till.øvelse

I tillegg til lengde, 60m, 600m samt et 5000m heat for kvinner, vil 1500m settes opp påny i GTI stevne innendørs den 14.1. 1500m var opprinnelig approbert i stevne 10.desember, men som måtte annuleres pga en uheldig stevnekollisjon

Påmelding sendes snarest til: einarsoendeland@hotmail.com – ingen premiering, ingen startkontingent, fødselsår/klubb må oppgis

For øvrig:

GTI og Skjalg trenere samt også Bjørg Hagen – nettopp kåret til landets nestbeste kvinnelige veteran løper – bivånet igår en utrolig flott seanse når store kontingenter mellomdistanse løpere fra Skjalg og GTI løp side om side og fikk gjennomført sin intervalløkt. Samtidig som mellomdistanseløpere gjennomførte intervallarbeid, dro sprinterne sine drag på stripa

Det som er slående og så hyggelig er at klubber evner å samarbeide så til grader at regionens lille friidrettsfamilie bare løfter hverandre opp til nye fremganger

Fra GTI leiren kjempehyggelig å ha en mulig kommende 10-kamp utøver tilbake på arenaen. Foreløpig langt frem etter et altfor langt år i militæret, men uansett etter 2 sommersesonger nærmest alene med Ole Jørgen på Sola stadion, fikk klubbens 7de aktive medlem med fornavn Tore et lettere sjokk da han fikk se hvilken trengsel av aktive utøvere, også fra GTI som trippet rundt det flotte blåe dekket i Idrettshallen

Til Tore S, Johan og Tor som ikke kunne møte igår: Igår var vi 5 GTI’ere fra sprintgruppa på trening, dere får skynde dere tilbake der dere liker dere best 

   

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close