Firenze Marathon – november 2011

Neste års større gruppe reise ser ut til å bli Firenze, Italias neststørste maratonløp – over 10.000 startende iår – hvor løypa er lettløpt og i tillegg vanvittig charmerende gjennom sentrum av en av Europas mest hotte turist destinasjoner

Løpsdato er 27.november

Man behøver aldeles ikke være medlem av GTI for å melde seg interessert til å bli med, og vi forventer denne gang en større andel av gruppa ønsker å følge med på turen som supporter, også for studere byens enorme kulturskatter, med spennende arkitektur og diverse charmerende gågater 

Vi har avtale med arrangør om startlisenser og under årets 3-4 dagers research tur, sitter vi ellers igjen med mektige inntrykk vel verdt å ta med seg

Prisen på turen er overkommelig, skjønt stadig økende antall turister, presser prisene opp også i Firenze Marathon. Fellesopplegget inkluderer 3 overnattinger på hotell, flyreise med avgang fra Oslo eller Stavanger, noen fellesmåltider og noen hvor opplegget er at man selv finner spennende spisesteder. Foreløpig ikke lagt opp til felles sightseeing, idet byen er overkommelig å komme rundt til fots

Interesserte bes melde sin interesse innen 15.januar til epost einarsoendeland@hotmail.com

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close