Godt nytt år !!!

Mandag 3.januar kl 1715

Nybegynnere ønskes velkommen til uformelt treningsfelleskap i Glatrimmen. Vi holder til ute, året rundt, vi kjører i sykluser på 10uker. Glatrimmen er  tilbudet til alle fra 0-nivå (gågruppa) til å kunne jogge uanstrengt 7-8km uten stans.

Å kunne trene sammen uanstrengt i prate fart er en av grunnene til at Glatrimmen i 23år har kunnet gjennomføre sine joggekurs hver mandag og onsdag mellom kl 1715-1815. De første ukene prøver man seg frem. Når man ser at dette var noe man kunne tenke seg være med på videre, så vil det bli mulig å betale en beskjeden treningsavgift

Alltid frisk luft, alltid plass nok til å slå ut armene, noen ganger også med litt vind eller en regnbyge som pisker i ansiktet. Herlig, og for en følelse etterpå!

Glatrimmens høyeste nivå er gruppe 9. Dersom det ble løpt sammenhengende vil deltakere i gruppe 9 kunne jogge rundt Stokkavannet (8km) på i underkant 35 minutter. Bruker du nærmere 40min vil gruppe 8 være passende, mens gruppe 7 har deltakere som beregnes løpe på 40min +++ osv. til laveste nivå hvor man hverken løper eller jogger

Fremmøte parkeringsplassen ved Svithun videregående skole like ved nye «Tjensvollkrysset»

 

 

Stavanger Idrettshall – 200m løpebane – Tirsdager kl 16-17 og torsdager kl 18-19

tilbyr GTI intervall trening innendørs for nybegynnere samt løpere som har holdt på en stund. Treningen innendørs følger de samme prinsipper som i Glatrimmen: at hver og en skal kunne utvikle fremgang ut fra ståsted man har ved oppstart

Hovedtyngden deltakere innendørs er i aldersgruppen 18-30år, mens det også deltar veteran løpere som i hovedsak driver sprinttrening

GTI er den ene av 3 klubber som inngår i Friidrettsalliansen og som hver tirsdag og torsdag gis mulighet for rundbaneløping. Innenfor Idrettshallens avdelte sektorer for håndball og andre idretter, vil det alle hverdager i tillegg være mulig å trene sprint, forutsatt man er medlem av en av klubbene Skjalg, GTI, eller Hinna

Hinna og Skjalg har i tillegg til sine ungdomsavdelinger også barnegrupper, mens GTI medlemmer er fra 15år og oppover

 

Så – rykk frem til start – prøv deg noen uker sammen med Glatrimmen eller GTI du også. Vi er faktisk ganske påpasselig med at å hvile før du trener, mens du trener og etter du trener, er enda mer viktig enn at du trener

I våre rekker har vi hatt utøvere som har trent seg opp fra alminnelig mosjonist nivå til å ta NM medaljer i friidrett. Vi kjenner til unge norske løpere som med bare 3-4 ukentlige treningsøkter løper maraton på 2.21. Vi kjenner også godt til hvorfor løpere som trener tøft 20 timer i uka, aldri vil greie å løpe særlig fortere enn 1.20 på halvmaraton selv med talent for løping. Noen foretrekker nemlig å aldri hvile, når det er smart å hvile.

 

Vi som er trenere i Glatrimmen og GTI ønsker alle våre løpervenner et fortryllende godt treningsår. Tørr du ta steget over dørterskelen å bli med oss du også?

Vi skal ta varmt imot deg. Velkommen !

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close