Høyere, lengre, fortere

Under siste sommer OL deltok aktive friidrettsutøvere fra 204 nasjoner. Friidrett er verdens mest utbredte idrett og friidrett er lagidretten hvor man aldri sitter på reservebenken.

Vi som er blitt glad i friidretten sier det alltid finnes et tilbud for dem som vil noe, og det skal jammen ikke mye til, før man også er ikke bare flink, men nærmest unik i hva man holder på med. Men, det handler om å komme igang!

Under årsfesten den 29.januar vil vi dvele litt mer rundt det utrolig kjekke friidrettsår egne aktive samt deltakere i våre løp har bidratt til, vi vil dvele ved spennende reiser og idrettslige mål som kan være mulig å oppnå

I GTI driver de fleste på med løping. SK Vidar i Oslo betegnes som landets suverent beste løperklubb i egenskap av sin enorme bredde, men også topper som Sondre Nordstad Moen og Sindre Buraas. Så er det da likevel slik at i friidrettsserien – hvor tabeller tildeler poeng pr øvelse for klubbenes samlede aktivitet innen sprint og distanseløp, innen hekkeløp, hopp og kast – viser årets friidrettsregnskap at samme SK Vidar er årets vinner av friidrettsserien, ikke i 1.div. ei heller i 2.div. hver divisjon med 14 lag er plassert og hvor man slåss om de 10 fremste plassene som gir opprykk/nedrykk. Nei, Vidar har vunnet 3.div. med 14780 poeng. Dette skjedde takket være at noen av løperne også deltok i tekniske øvelser

Blant de 167 friidrettslag som har karret til seg mer enn de 5000 poeng som kreves for å ligge på 3.divisjons nivå, har GTIs herrelag rykket frem fra 156.plass i 2009 til 20.plass i 2010. Om vi bare er bittelitt forandringsdyktig vil vi allerede innen 2011 være opprykksklar for 2.divisjon

På vårt 1.lag menn senior bidro følgende med poeng: Berg Jansen, Kristiansen, Grønnevig, Tytlandsvik, Halvorsen, Løseth, Sund, Nordhagen og Ragnar Stølsmark

På vårt 2.lag menn senior bidro følgende med poeng: Løland, Susort, Heide, Nicolaysen, Brzezynski, T.Skailand, O.Jacobsen, Rasmus og Torger Stølsmark, Ercan Ozkan og I. Thorsnes

 

 

   

  

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close