EM terrengløp: Ørjan starter kl 1255

 

Sterke norske løpere til start gjør at det knyttes spenning til morgendagens EM terrengløp. Arrangørene holder norske Sondre Nordstad Moen som gull favoritt i juniorklassen. I U23 har Lars Erik Malde levert oppsiktsvekkende sterke løp i USA, og også Daabaya Badhaso som er eneste norske deltaker i seniorklassen har bekreftet god form i Lotto Cup, et større internasjonalt terrengløp hvor han gikk helt til topps

I 2008 tok Norge sølv i lagkampen under EM terrengløp. På laget løp Sondre Nordstad Moen (2), Sindre Buraas (10), Lars Erik Malde (16) og Henrik Ingebrigtsen (23.plass) og laget fikk plassiffer 51. Gullet ble vunnet med plassiffer 50, bronse på 52. Plassering til hvert lands 4 beste løpere teller med, men med Ingebrigtsens skade fravær er det urealistisk å regne med medalje denne gang.

Hele 109 deltakere er påmeldt i U19 hvor vår egen Ørjan Grønnevig er tildelt startnumnmer 371 i tilfelle noen rekker få meg seg 55 minutters TV overføring på Eurosport mandag morgen kl 0835

Vi vil være veldig godt fornøyd om Ørjan kommer inn blant de 50 beste i dette selskapet. Det skal løpes 6km på en rundløype som er ca 1700m lang og hvor underlaget er tørt gress og sand. Thomas Eide Solberg fra Haugesund løp i denne klassen ifjor og ble nr 81. Han hadde i fjor landets 4.beste tid på såvel 800 som 1500m med hhv. 1.50.33 og 3.50.29. Ørjans pers på 800 iår er 2.02.1

Vi ønsker Ørjan lykke til i sin 3.representasjonsoppgave for Norge, og venter spent på vår utsendtes rapport fra indre bane i Portugal

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close