Stafett

Mer tidkrevende 150-200 sms/mobil henv. pr stafett konkurranse….innen lagene er på plass på etappene

Salteskogstafetten er første utfordring lørdag 8.januar

6 etapper – helt utmerket trening for Holmenkollstafetten og lange nok etapper til at det ikke er større fare for muskelstrekk (1000/700/1700/1000/700/400) selv i kaldt vær

Med henvisning til artikkelens innledning, ville alt vært enkelt også for klubbledelsen dersom man møtte på fellestrening etter arbeidstid mandag/tirsdag/onsdag eller torsdag, 2 av dagene i regi av Glatrimmen og 2 av dagene i regi av GTI. Fritt å velge de tilbud man selv synes passer best, eller man gjør som en av klubbens trenere og sportslige leder, tar dem alle sammen 

Løpere som deltok som senior eller veteran under NM halvmaraton i mai på Sola og som representerte GTI, vil også kunne være aktuell for å løpe stafett. Send oss bare en melding dersom du er interessert. I praksis er du medlem så lenge medlemskontingent er betalt, og du ikke har meldt deg ut av klubben. Dersom du har betalt treningsavgift til Glatrimmen, er dette ikke det samme som at du er medlem i GTI. Medlemskontingent til separat konto er reglene 

For å nevne litt mer utfyllende om representasjon, er det slik at dersom du ønsker du å representere ny klubb fra 2011, er reglene at man utmelder seg forrige klubb på egne skjemaer som finnes under nettsiden til Rogaland Friidrettskrets eller Norges Friidrettsforbund. GTI har medlemmer som konkurrerer aktivt for GTI, samtidig som de er trener eller har lederverv i en annen klubb gjennom egne barn, som naturlig sokner til klubb nærmest hjemstedet.   

Dessverre opplever friidretten i likhet med andre idretter, at når ungdom søker videreutdanning litt unna sitt trygge nærmiljø, så er det altfor mange som slutter å drive idrett. Dette var noe av grunnen til at GTI ble stiftet for 20år siden den 15.desember 1990. Vi stod for noe helt nytt, vi opprettet et eliteprosjekt for unge ambisiøse utøvere. Mange valgte å bli med på ferden, en suksess historie…de 3 sesonger prosjektet var planlagt for

Idag 20år etter har nå igjen flere tenåringer hektet seg på våre treninger. Vi hører ikke alt som sies på treningsfeltet, men det oser av miljøskaping og idrettsglede og det hyggelige er videre at avstanden i alder mellom våre aktive i junior og yngste seniorer er minimal. Et fellesskap, som noen da og noen da møtes i en av byens flottere arenaer for fri utfoldelse – Stavanger Idrettshall.  

Så til saken

Blant løpere som figurerer på medlemslistene i GTI er det nå satt opp lag til Salteskogstafetten:

Menn senior – 6 lag

Menn veteran – 3 lag

Kvinner senior – 2 lag

Kvinner veteran – 3 lag

Det er ikke noe poeng for GTI å vinne denne stafetten, slik et anonymt innspill til vår hjemmeside hadde gleden av å frembringe. Vi har istedet satt opp flere helt jevnbyrdige lag i hver klasse, slik at det for alle gis utfordringer.

På GTIs 6.lag menn senior figurerer bl.a. Thomas Pereira på 2.etappe 700m, vi har unge Kim Ståle Haugerø på 4.etappe 1000m, mens tidligere NM gull vinner på 400m superkjendis Ole Jørgen Nordhagen er satt opp på 6.etappe 400m. Vi tror ikke det oppfattes som mobbing når vi tørr å si at 6.laget aldri kommer til start, til det er dem alle 3 for bleige til å tørre ta utfordringen. Kanskje tar vi feil? Stiller dere, kan det være dere løper dere i posisjon til GTIs 5.lag

Ellers, på tampen tilføyes – vi har daglige tilbakemeldinger fra Ørjan som siden sist lørdag har vært på training camp i Albufeira Portugal. Etter å ha fått prøvd løypene i regnvær, skinner nå solen de neste 3 dager, temperatur idag +19. Ørjan kjenner seg nå lettere i kroppen og de daglige treningene ledes av Norges Friidrettsforbunds kyndige landslagsledelse. Søndag kl 1155 går startskuddet for menn junior hvor Ørjan sammen med 18 årige Ahmad Muktar Adam fra Sandnes skal slåss for pall plass i lagkampen. Lars Erik Malde sin klasse U23 starter kl 1320, mens Daabaya Badhaso stiller i menn senior som har start kl 1505

Og Våland Grand Prix har start kl 1900 torsdag 16.desember. Påmelding kjøkkenet Gamlingens 1.etg. fra kl 18 løpsdagen. Løpet på Våland er et mosjonsløp hvor premier trekkes på startnummer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close