Ronny og Justyna – igang igjen

Kondis.no sin billedreportasje fra årets 5.maraton i Bergen forteller om Ronny mot gryende storform «ligger godt an til å sette løyperekord». Dessverre var ikke Ronny godt nok kjent med traséen, kom på feil vei og fikk løpet sitt spolert. Likevel flott at Ronny er med igjen etter sin lange skadeavbrekk

Justyna Anna Skjæveland og Britt-Hege Nicolaysen er blant høstens nye fremadstormende i GTI. For Justyna ble det kjekt med løping først nå i høst etter at hun løp Hinna Løpet i oktober sammen med GTI jenter på rekke og rad: Astrid Elisabeth 49.34, Britt-Hege 49.09, Justyna 48.30 og Maureen 48.17. Alle snakket om 3 sjøers og her ble flere av oss oppmerksomme: Justyna tok en 13.plass i dameklassen blant 135 deltakere, tid ganske imponerende 1.43.41 solid foran sine nye klubbvenninner. Så dermed flere løp, Arboret Trimmen neste:

Under 2.løp i Arboretet: Justyna 39.08, lørdag i 4.løp samme løype Justyna 38.09.2. En fremgang på solide 59 sekunder er jo flott da. Også Britt-Hege var med lørdag 42.12.3 og 2.plass i dameklassens langløype

Fremgang også for Gjermund Hellerud (44) som lørdag løp langløypa på 30.53.7, bra tid vel 45 sekunder raskere enn sist han var med i årets 2.løp i Rogaland Arboret

Lene Rørvik liker seg også i løp med solide bakker, vant lett 5,4km løypa på gode 23.01.0

Minner ellers om at Anne Østbø Frafjord løp bra forrige lørdag under 3.løp hvor hun noterte 34.38.3 som vinner av langløypa

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close