Sportslig utvalg – litt fra møtet

Tor Bøifot, Tore Michelsen, Tore N. Sund og Einar Søndeland utgjør sportslig utvalg i GTI

Holmenkollstafetten: GTI stiller med 2 lag menn senior, 1 lag kvinner elite, 1 lag mix. Ved godt treningsfremmøte, vil vi vurdere påmelde ytterligere 1 lag. Neste år avvikles stafetten ikke 1.helg i mai som er det normale. Neste års dato er lørdag 14.mai

Holmenkollstafetten testløp og uttaksløp: Med ambisjoner om opprykk eliteklassen for herrelaget, vil 1.16 på halvmaraton eller 2.43 på helmaraton slettes ikke gi garanti for plass på 1.laget. Når vi alle egentlig ønsker å stille med vårt beste mannskap, når det er tvil om laguttak, er det kun på de kortere etapper det vil bli spørsmål om å måle tempostyrke.

For jentene er det uaktuelt å sjarmere seg til en plass på 1.laget, også for herrene vil det bli lagt stor vekt på hvem som oppsøker treningsfellesskapet, hvem som gjemmer seg bort i skog og mark (om slikt finnes her) Klubben GTI er en regional friidrettsklubb med medlemmer fra 16 kommuner. Dette er ikke unnskyldning for å ikke delta på fellestreninger/andre felles tiltak. Konkurransen om plass på såvel 1.laget som 2.laget er iår såpass stor, at å delta på testløp/uttakingsløp over stafettens aktuelle distanser, vil bli tillagt stor vekt.

De første testløp avvikles ifm. klubbens egne innendørsstevner, Salteskogstafetten samt endelige uttaksløp som følger:

Onsdag 27.april: 600m – Onsdag 4.mai: 1200m

GTI er 20år 15.desember, markering ifm årsfesten i januar, enklere markering i etterkant mosjonsløpet Våland Grand Prix 16.12. kl 19 fra Gamlingen.

Våland Grand Prix – vinterkarusell som GTI sammen med Løplabbet har arrangert i 10år. Bare «juleløpet» arrangeres iår. Løype rundt Mosvannet og opp til Våland toppen på 4,8km. Påmelding Gamlingen 1 time før start.

Fredag 10.desember kl 19-20 innendørsstevne Stavanger Idrettshall, klasser: senior og veteran. Øvelser: 200, 1500. 

Fredag 14.januar kl 19-20 innendørsstevne Stvanger Idrettshall, klasser: senior og veteran (avventer endelig bekreftelse denne dato). Øvelser: 60, 600, lengde

Dessverre, er det ikke lengre mulig å avvikle kulestøt konkurranser innendørs, da innkjøpt kastring nødvendig for å få godkjent resultater har vært borte siste 2 innendørssesonger. Vi har vel ikke særlig tiltro til at denne kommer tilbake av seg selv.

Avhengig av hvilke innendørs stevnetilbud eventuelt krets eller andre lag setter opp, vil GTI vurdere å sette opp ytterligere 2 stevner. Mer info på fellestreningen tirsdager 16-17 og torsdager 18-19.

obs temperatur viste minus 11,5 hjemme ved teltet i morges. Heller ikke i Stavanger Idrettshall blir vi solbrent på treningen, men temperaturen er perfekt for friidrett, det er ikke vind, ikke regn, vi er sommerlig antrukket, og på tirsdag var det Bono og noen trenere som ledet underholdningen…still havent found what I’m looking for…

 

 

        

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close