GTI 20år

Våland – torsdag 16.desember kl 1900

Kjøkkenet på Gamlingen ryddes klar – vi har gjort det 37 ganger før – vårt mest uformelle mosjonsløp med det mest pompøse navn:

«Våland Grand Prix» et førjulsløp, hvor vi etterpå møtes sosialt på Sjøhuset Skagen, og skryter alt vi kan til lutefisken serveres    

start fra Gamlingen kl 1900

– fakler er tent hvor du ikke lengre skal løpe rett frem

– 4,8km

LØYPE: først rundt Mosvannet motsols (…uten sol), e. passering campingplassen, broa over E-39, sykkelstien mot Universitetssykehuset, bratt opp til Våland (Dr. Græsliesvei), nedover bilveien til kryss Vålandstunet sykehjem, 180 grader venstresving og innover Torbjørn Hornklovesgt, så spurt snarvei gjennom skogen, og speaker teller deg i mål til ny årsbeste notering

– premier, trekkes på startnummer

– startkontingent kr 100  

– «Våland Grand Prix» er sammen med Solastranden eneste gjenværende blant våre løp med tradisjoner, hvor det ennå er mulig å melde seg på like før start

– Sosialt: Påmelding idag. Om du skal rekke sitte sammen med grunnfjellet i GTI, må du melde deg på idag på fellestreningen i Stavanger Idrettshall, hvis du ikke har bestemt hva du skal spise, får du lutefisk…anbefales! Vi rekker et glass eventyrbrus før maten, i førjulsstria opererer utestedene med 2 bordsettinger, vi rakk iår 2.bordsetting, men vi møtes noe før kl 20, hvor? løp Våland Grand Prix, og du får svaret

 

SOLASTRANDEN HALVMARATON – LØRDAG 29.JANUAR KL 14

Endelig ble man ferdig å bygge vei forbi Shell og det nyåpnede forretningssenter i Sola sentrum. Dermed er vi tilbake til rekordløypa. Kaltenborn fra Tjalve hadde pers på 1.09 før han løp Sola for 2år siden. Skjønte ingenting da klokkene stoppet på 1.06 da han feiet i mål på sykkelstien like ved Flymuseet. Kaltenborn har løyperekorden satt i vindstille flott kjølig vintervær. Som vi har fremholdt mange ganger, skal man løpe fort på langdistanseløp er det greitt å bli litt nedkjølt. Sommerstid koster det også krefter å kjøle ned kroppstemperaturen til behagelig effektiv ydelse, som i noen svenske løp hvor det nesten alltid er mellom + 20 og 28

Vi starter høyt over havet ved vakre Solastranden. Så høyt som tillatt. Reglene for å få godkjent tid tilsier at forskjell mellom startpunkt og målpunkt tillater maks 1 meter pr km fall nedoverbakke, dvs vi klatrer 21m oppover fra Sola Strandhotell hvor startnummer hentes, til Sola kirke hvor starten går ved et nytt startpunkt etter at løypa påny må kontrollmåles (grunnet nytt veikryss)

«Den glade laks» heter GTIs 2.hjem hvor medlemmer møtes på Sola Strandhotell til årsfest noen timer etter løpet, og hvor vi iår kanskje feirer litt ekstra som 20års jubilant. Vi feirer en sesong hvor Ørjan Grønnevig takket være topp treningsmiljø sa goodbye football og istedet tok 2 NM gull og 1 NM sølv, slått på målstreken i Nordisk mesterskap terrengløp, en sesong hvor årets GTI utøver 2009, 68 år gamle Bjørg Hagen løp halvmaraton på 1.39 under NM halvmaraton på Sola

Vi vil senere legge ut en mer formell innbydelse med online påmelding  til Solastranden halvmaraton, en halvmaraton hvor vi håper å få testet ut nytt tidtakersystem 

Og med vanter og pannebånd er det en sann fornøyelse å løpe langt også i januar 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close