Trimklassen start kl 1230 lørdag

En større bataljon GTI løpere, hvorav noen sannsynligvis også løper fort, gleder seg til Thomas Hetland, Kjetil Torgersen & Co sitt fantastiske trimløp på 11km førstkommende lørdag. Vi anbefalte løpet i Glatrimmen mandag fordi å løpe i Egersund er så spesielt at det er noe vi vil huske. Vi er uenig med arrangør at det er småkupert, her er bakkene så bratte at det enkelte steder er tilnærmet fjellklatring, men greier man den første bratte etter ca 1200m fra start, så er det øvrige peanuts. Går man på joggekurs i Glatrimmen lærer man at oppover bakke løpes med museskritt, så går det egentlig greitt å komme opp likevel.

Hvis man går inn på kondis.no og i høyre kolonne leter på nytt fra Rogaland, vil man finne artikkelen utlagt 15.11. hvor vi bl.a. finner en studie i flott løpsteknikk idet vår flotte atlet Wenche Lægraid Kvæven (navnet er helt korrekt skrevet) er avbildet på toppen av bakkene i Kystløpet. Hennes løyperekord er imponerende, solid foran bakkespesialist Vigdis Holst med flere individuelle NM medaljer kvinner senior og som i 15år også hun var GTI løper, og også foran Anne Jorunn Hodne som løp imponerende bra da hun tok NM gull på maraton kvinner senior i 2009. Vi benytter anledningen å skryte litt av nivået til jentene, siden de dessverre altfor mange ganger blir oversett av herreløpere som nødvendigvis kommer litt før til mål når det er fellesstart

Poenget med denne var å påminne om at det da var mulig å starte fra kl 1230, og at man derved gis førstevalg om hvilke av arrangørens hjemmebakst man skal starte på etter løpet

Men, da sees vi i Egersund enten på fellesstarten eller du fanges av kameralinser  

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close