3 sjøers Videoanalyse – målpassering

Filmet 3 sjøers gjorde også et TV team fra TV Vest, hvor nå en 5 minutters løpsrapport ruller og går frem til neste nyhetsinnslag ikveld.

Med noen få enkelt unntak har vi fått flotte tilbakemeldinger på at det var riktig å sende damene ut 15 min før herreløperne slik at flere innen siste halvdel opplevet å komme til mål mens det ennå var «liv» i mål. Dette har imidlertid hatt sin pris ved at passeringstetthet som normalt er størst mellom 1.35-1.50 nå ble ekstra stor.

2 start intervaller fikk dessuten som konsekvens at feil oppstod i resultatlistene dersom kjønn ikke var oppgitt ved påmelding.

GTI har etter at tidtaking med brikker ble testet ut under Stavanger Maraton i august, hvor det også her ble en del etterarbeid med resultatlistene sett på flere alternative tidtakersystemer og vi vil som arrangør med det første oppgradere denne service med et forhåpentligvis helt vanntett system uten en eneste feil

Samtlige løpere er videofilmet …dersom de har passert oppreist over mållinja. I den offisielle resultatliste som nå legges ut, vil tid oppgitt være en konsekvens av løpernes startnummer som i de fleste tilfeller vises helt klart på målvideo. Videoopptaket viser på sekundet korrekt tid. Vi har fått tettet igjen alle hull, innmeldte kommentarer hvor presis tid eller startnummer er oppgitt skal også skal være hensyntatt

Dersom løpere som stod bak i startfeltet har ventet med å starte egen stoppeklokke til startstrek passeres, vil egen klokke vise for god tid. Nettotid som bygger på at en stor/liten brikke passerer et magnetfelt vil vi formodentlig kunne tilby allerede neste gang vi møtes. Hvis alt går slik vi nå planlegger for, vil vi teste ut nytt anlegg under Solastranden halvmaraton (rask løype.hmmm?) i januar

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close