3 sjøers: Ikke etteranmelding løpsdagen

Inkludert navnelister for oppdatering / tildeling startnummer er tallet onsdag morgen (Eni Norge melder nettopp nå 16 deltakere)….. 525 forhåndspåmeldte løpere til årets 3 sjøers

800 deltaker sertifikat beordres trykket senere idag, et tall arrangør GTI håper vil være tilstrekkelig til også å inkludere etteranmeldte

500 løp halvmaraton i Tromsø og 535 løp halvmaraton under Det norske halvmaraton på Beitostølen i juni. Utover dette er det kun Oslo Maraton av norske halvmaraton løp som kan vise til større interesse, enn det antall det ser ut til å bli førstkommende lørdag.

Iår kan det dessuten se ut til at værgudene hjelper til med klarvær, kanskje til og med litt sol – hvis værprognosen for helgen slår til

Grunnen til at løp med større deltakerantall ikke kan tillate påmelding løpsdag, er arrangørs ønske om å ha klar oppdaterte startlister klar idet skuddet smeller, slik at speaker, de utsendte reportere fra VG, Kondis.no, Aftenbladet eller hvem enn som dekker løpet, kan gis den service som nyhetsredaksjonene idag forventer fra leverandører av større idrettsbegivenheter

Arrangør har iår gjort en vri med startavviklingen. Alle kvinnelige deltakere gis 15 min forsprang på alle menn. Etter våre egne beregninger skal da nær samtlige av damene kunne løpe frem til 1.drikkestasjon ved Speidermarka (hvor stien krysser over fra Stokkavannet til Hålandsvannet) uten å bli tatt igjen av første mannlige løper.

På samme måte som arrangør ønsker å gi damene denne mulighet til å komme til mål foran sine menn,vil vi før start gjennom speakertjenesten høflig anmode kvinnelige deltakere om at når heseblesende raske menn kommer feiende bakfra rundt Hålandsvannet, er det helt utmerket dersom damene da løper på rekke (på høyre siden av stien), eller ihvertfall hele tiden lar det være en åpning slik at man slipper å skubbe til hverandre.

For en dag, dette kommer til å bli – vi gleder oss til å se dere i Mosvannsparken lørdag ettermiddag!

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close