Premier 3 sjøers

Dette er en pris man oppnår hvis man har fullført minst 3 av 4 halvmaraton GTI iår arrangerer i løpet av sesongen 2010. Helmaraton i august teller ikke som 2 halvmaraton, men dem som deltok 15.mai under NM halvmaraton telles med. Med alle forbehold om mulige feil, foreløpig har vi funnet frem til at følgende er aktuell kandidat til å greie 3 halvmaraton i GTI regi iår:

Elise Hay Opsahl – Lene Rørvik – Astrid Elisabeth Hinna – Aurélie Launay – Lise Lithun – Maureen Mesaros – Jane S. Tvedt Jensen – Wenche Lægraid Kvæven – Vera Nystad

Ørjan Grønnevig – Sondre Risdal Solheim – Vegard Sjurseike Wiborg – Hans Erik Vingen – Øystein Zahl Fjell – Ragnar Stølsmark – Steffen Pettersen – Tom Erik Halvorsen – Ronny Hognestad – John Henry Strupstad – Kjetil Bregård – Jan Morten Ra – John Gundersen – Sven Undheim – Henning J. Verstegen – Jakob Årdal – Alf Morten Tveiten – Pål Corneliussen – Helge Aune – Svein Kjetil Larsen- Johnny Hinna – Hannu Larsen – Roman Benz – Lars Sigve Berge – Raymond Harouny – Oddvar Haarr – Gustav Gudmestad – Jørn Atle Erichsen – Jan Erik Vangdal – Gunnar Vaage – Gunnar Aarseth – Odd Inge Finne – Kjell Enok Grude – Harald Sel  

Blant kandidatene på listen, er det klart at en av årets største kometer på friidrettshimmelen sesongen 2010, 19 år gamle Ørjan Grønnevig fra GTI ikke vil løpe 3 sjøers lørdag. Ørjan som startet sin friidrettskarriere med spontant melde seg på Stavanger Maraton 28.august ifjor som den aller siste etteranmeldte, syntes løping var bare kjempekjekt, tross styrtregnet som møtte ham gjennom løpet, han forøvrig fullførte på 1.21 og noe

13 mdr senere fulgte Ørjan elitefeltet i Oslo halvmaraton, 10km passert på 32,00, han løp resten av løpet i ensom majestet til ny pers 1.11.00 etter at han helgen før tok sølv under junior NM i terrengløp, og gjorde så sesongens kanskje beste prestasjon da han tok sølv under Nordisk mesterskap i terrengløp på samme tid som gull vinneren.

Etter en krevende høstsesong med 10.000m baneløp under Sandnes NM, sølv 5000m under Nordisk Friidrettslandskamp på Island helgen etter, NM og Nordisk terrengløp i krevende terreng, er Ørjan pålagt noen ukers konkurransestopp med bare oppbyggende trening frem til Norges Friidrettsforbunds uke lange treningssamling i Portugal før EM terrengløp der den 12.desember  

   

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close