Djupadalten: 950 delt. GTI løpere i støtet

 

Det meste av Djupadaltens kuperte 9,4km går på fast underlag, men løypa kan synes å ha vært noe tyngre iår etter siste dagers regnvær, fordi: sammenligning viser markerte differanser for de kun 4 løpere vi finner blant topp 15 iår og som også løp ifjor.

1) Urige Buta 27.36 – 28.06 + 30 sek

7) Thomas Finshus 32.20 – 33.34 + 74 sek

8) Johnny Vea 32.52 – 33.38 + 46 sek

15) Rune Jensen 34.25 – 35.12 + 47 sek

 

Vi snakket etter løpet med GTI løper Johnny Vea som for 2 uker siden løp karrierens sterkeste halvmaraton løp (1.16). Han skjønte ikke helt hvorfor tiden iår ble såpass dårlig, følte han hadde gjort en god gjennomføring. Vi vet ikke men sammenligningen viser uten unntak sammenfallende tendens. Og nettopp derfor lar vi oss igjen imponere av helt ypperlige prestasjoner også av GTIs øvrige distanseløpere

Med tiden 30.25 på 3.plass er Ragnar Stølsmark kun 2,19 bak Urige Buta som synes å være tilbake i normalt godt slag, i såfall god for noteringer på 28 tallet i en rask 10km trasé

Johnny Vea 33.38, 8.plass etterat at en ukjent polsk løper ble identifisert på 32 tallet, bare 4 sek etter Thomas Finshus som løp på 32.20 ifjor – virkelig bra dette Johnny! I de tøffe stigningene mellom 4,5-6km mente Johnny han ikke løp spesielt fort, det er bare en del andre som er svake oppover sier han.

Rasmus Stølsmark bare 17 sek bak klubbkamerat og «motbakkespesialist» Johnny, 33.55 skikkelig oppmuntrende å registrere

Men så til våre 2 neste, som grunnet skader og diverse egentlig ikke kom helt igang med løping før et stykke utpå ettersommeren iår. Trond Magne Susort løp her ifjor på 37.03, lørdag flesker «Timmy» til med sterke 34.41 og 12.plass i Djupadalten!

Torger Stølsmark (26) løper så lett og teknisk flott, han er nesten ikke nedpå med bena, og vil få masse fremgang om han rekker å få trent like bra som sine 2 år yngre brødre. Også Torger gjør et superløp sparsommelig trening tatt i betraktning, er inne på 20.plass med 36.07

 

Sosial sammenkomst etter løpet med et 20 talls løpere/supportere samlet konkluderte på at Djupadalten fra og med 2011 legges inn som en fast tradisjon med enda flere GTI ere på plass

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close