Regine Benz vant Bergen Maraton

Hipp, hipp hurra for

– Regine Benz – lørdag gikk hun helt til topps og vant kvinneklassen i Bergen Maraton – tid 3.55.55. Se bilde og løpsrapport i kondis.no

– Maureen Mesaros blant klubbens flittigste å konkurrere. Løp bra i Morten løpene, terrengløp i Njåskogen 2 uker etter Berlin, fulgte opp med en sterk 200 og 400m i vanskelig motvind på Stav.stadion sist tirsdag og nå sist lørdag viser resultatlista at Maureen overraskende har slått klubbvenninne Astrid Elisabeth Hinna (medaljevinner maraton NM veteran), i samlløp etter 3.plass i Hinnaløpet på 48.17. Hinnaløpet (9.3km) regionens mest tradisjonsrike terrengløp, samlet 53 deltakere, går langs kuperte turstier i Sørmarka, og løpstiden tilsvarer muligens litt i overkant en flat 10km, noe også Ahmad Muktar Adams vinnertid 32.52 bekrefter. Flott også av Gjermund Hellerud i Hinnaløpet nestbeste veteran og totalt 5.plass i herreklassen med tiden 36.37

– Lise Lithun 7.plass i Fredrikstad Maraton med 4.10.33

      

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close