Ørjan med sølv i nordisk terrengløp!

 

I følge Einar var han like bak vinneren Johan Bugge i det jevne spurtoppgjøret. Kun 1 sekund skilte de tre første. I den siste bratte bakken drog Bugge på og fikk opparbeidet seg en luke på 30-40 meter til resten av feltet. Nedover mot mål spiste Ørjan innpå meter for meter. Dessverre var luken litt for stor til at han rakk å tette den helt. Hadde det vært 10 meter til hadde nok kanskje Ørjan vunnet.

Det ble en god dag sett med norske øyne der vi klarte å ha 3 blant de 4 beste. Med dette resultatet vant Norge lagkampen og Ørjan og resten av laget kunne hente hjem en velfortjent gullmedalje. To medaljer på en dag altså, ikke verst. Gratulerer!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close