3 sjøers – Kondis kommer, kommer du?

 

En del større kontingenter deltakere fra bedrifter, har arrangør enda ikke rukket å få lagt inn og basert på tidligere års erfaring vil mange deltakere først melde seg på de siste dager før løpsstart

Arrangør GTI fikk torsdag den hyggelige beskjed at en av Kondis kontoret i Oslo sine dyktige reportere kommer til Stavanger for å dekke 3 sjøers løpet. Ypperlig fotografering, landets desidert beste ekspertise i forhold til dekning av kondisjonerte idretter.

Hver eneste helg er det rundt om i landet en rekke større og mindre arrangement innen ski, sykkel, løping på asfalt, i terrenget eller (sommerstid) på bane. Kondis redaksjonen sitter hver helg å fanger opp resultater og rapporter fra nevnte arrangement, men også nordmenns deltakelse i større maratonløp mm. utenlands. For noen år siden var kondis.no landets mest besøkte nettsted innen idrett (formodentlig samme ennå?) selvfølgelig, ønsker også kondis.no være først ute med nyhetene

Det er svært sjelden Kondis kontoret har kapasitet til å dekke mer enn de større mesterskap rundt om i landet, nå kommer Kondis til Stavanger – så dermed er det bare å ordne opp med egen Kondis, stille i sine barskeste kostymer og selvfølgelig med humør og et smil på lur

Det er ellers slik at man for en del mosjonsløp har mulighet for å melde seg på på løpsdagen. For å beregne at vi har nok til alle av nødvendig behov drikke, bananer, deltakerpremie etc. er det satt påmeldingsfrist til 28.oktober. Fra 29.10. er det mulig å etteranmelde seg, men da mot et tillegg på kr 100 pr startende dvs. kr 300. Gammel info utlagt på kondis.no sin terminliste er ikke oppdatert og gjelder ikke. Alle praktisk info, alle nyheter rundt løpet legges ut på http://www.3sjoers.com. I noen timer ligger nyheter 3 sjøers også på arr.klubbens hjemmeside gti-stavanger.org

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close