3-Sjøersløpet – garderober, pølser & toddy i mål

Rykter går om større kontingenter deltakere vil påmelde seg fra bedrifter og lag. 10 dager før påmeldingsfristen utløper, viser lista over individuelt påmeldte rundt 120 deltakere.

Arrangør GTI har egentlig ingen peiling hvor mange som stiller, men vi er særdeles glade for at hovedsponsor Centrica så aktivt har tatt del i å utforme løpets profil. For at vi skal sikre nok drikke, nok bananer, nok antall kvadratmeter teltplass på campingplassen, nok antall deltaker sertifikat og premier – arrangør trenger minst en uke å planlegge for det riktige deltaker antall. Dette er grunnen til at påmelding til ordinær startkontingent

kr 200 – er satt med påmeldingsfrist innbetalt innen 28.10.

Fra 29.10. og frem til 4.11. er det fortsatt mulig og etteranmelde seg «online» men da har pris steget til kr 300 pr deltaker. Henviser forøvrig til info / nyheter som legges ut på på en kopiert utgave av GTI sin hjemmeside

www.3sjoers.com. Du kan også lese pressemelding lagt ut på kondis.no den 17.10.

Tilleggssak ad garderober(20.10.): Speiderhuset, samt campingplassens toaletter er åpent, men 3 sjøers løpet har iår ikke tilgang til dusj eller annet garderobe alternativ for tilreisende. Stavanger idrettshall ligger ca. 1km fra start/mål – like ved siden av et større parkeringsanlegg tilknyttet også Rica Forum Hotel. Det vil ellers bli satt opp telt i målområde.

«vi har tenkt å bruke lang tid på turen rundt vannene, så vi er ganske sultne når vi kommer til mål» sier pådriver Gro Kyllingstad i Centrica….»derfor må vi ha pølser når vi kommer til mål». 24 av bedriftens ansatte er foreløpig påmeldt. Dvs. en enda høyere andel enn ifjor (60% av antall ansatte).

3 sjøers løpet er for mange en stor personlig utfordring der man kanskje for første gang forsøker å bevege seg for egen maskin i nærmere 3 timer, uten mer stans enn å ta en prat med våre oppgira entusiastiske vakter ute i løypa. Det er slettes ikke om å gjøre å løpe hele tiden, snarere tvert i mot. Tar du det med ro, er du med og bygger opp om den profil vi ønsker at 3 sjøers løpet skal ha – en natur opplevelse hvor alle verdsettes like høyt. Å delta den første gangen, er en langt større prestasjon, enn å bli blant de 10 første til mål.

Den opplevelsen det er å greie såvel Hålandsvannet (7km) som Stokkavannet (8km) gir deg virkelig en følelse av å mestre noe. Løypa er den samme som ifjor. Selv om Tjensvollkrysset ble oppgradert med 119 millioner,     så lot vi oss ikke friste.

Fantastiske turstier, små kupert – herlig, bare gleden! Så klart – du skal løpe!

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close