Berlin Marathon 2010

Marianne lo seg nesten skakk da hun bivånet et par av løperne litt bakover i rekkene  ta seg ned trappa fra Norwegians innenlandsflight på Sola mandag ca. 35 timer etter passering mål ved Brandenburger Tor.

Blant disse var John ”kongen av Berlin” som la lista høyt før start, og (kanskje) derfor nådde sitt mål, om å bli den neste GTI løper under 3 timer på maraton

Fortsatt langt frem til å ta reiseleder Einar sin pers på 2.58.04, men kanskje andre GTI løpere kan greie det, eller kanskje kongen av Berlin tar den allerede i neste løp utenlands?

3.gangen gjelder heter det, i 3.duell ikke lengre mulig for distanserutinerte Randi å holde distanserutinerte Erling bak seg. Erling tok innersvingen og kom først i mål blant oss som sist gang i 2008 alle flagget inn på mellom 4.23-4.29. At vinnertiden iår ble 4.30 føres på konto for glattere bane, etter 2 dagers nedbør.  

Vi ble etterhvert godt over 30 i vårt følge fra Stavanger. 30 var med Kalle fra Mandal, mens Sven iår stilte med 44 hvorav mange fra Rogaland. Blant disse Harald Sel fra Bryne som markerte Berlin oppholdet med sitt 200 vel gjennomførte maraton

12 av våre 26 var debutanter. Oslobaserte Erlend som løp på 3.04.21 i sin maraton  debut, påpekte med ettertrykk han var fra Hundvåg. En annen av gruppens mange unge lovende, June – var 125% sikker hun ikke ville starte med sin beinhinnebetennelse. Men at avspent aktivitet med godt støtteapparat er bedre enn piller på apoteket, fikk vi igjen bekreftet. En fantastisk triumf: June fullførte løpet med stil, vi er 126% sikker at mange flere maraton vil følge     

Vi er mosjonister, og som mosjonister å regne helt i verdenstoppen, fordi vi kommer så fort til mål, at vi knapt rekker å oppnå kontakt med hoftevrikkende eksotiske dansere, på 60-70 band langs løypa som virvler opp stemningen.

Om man ikke vinner noenting som helst i idrett, så er man en vinner dersom man greier fullføre et maraton. Klokken 1400 søndag var ”Tour Maraton Stavanger” alle vel i mål.

Jarle Risa fra Undheim ble beste norske løper under årets Berlin med tiden 2.31.11. Mot deltakere fra 112 nasjoner i Europas mest internasjonale maratonløp 52.plass

Tom Erik Halvorsen, GTI løp også sterkt i sin maraton debut og ble nestbeste norske løper med 2.36.35

Undheims Carlo Brekken (31) forbedret tiden sin fra Berlin 2008 fra 2.48.09 til 2.42.55

Regine Benz, GTI ble 6.beste norske kvinne i Berlin med flott ny pers 3.39.44. Tiden gir foreløpig 7.plass i Norge i klasse 45-49år, etter at også tidene i Oslo Maraton er sjekket

 

Kondis.no har listet tiden til noen av de beste fra Norge. Vi ser ikke bort fra at når lag bilde ”Unter den Linden” fremkalles fra Fotoshop, så kanskje også øvrige Glatrimmeres tider kommer til offentlighet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close