Dalsnuten: Jon Duncan og Tsige vant

Under Skåla Opp – rangert som Europas 7.mest renommerte motbakkeløp – ble ifjor Jon Duncan ”beste norske” løper på 4.plass. Han slo der i samløp Øystein Sylta som de siste 3 år har vært beste norske løper 2 ganger under Nordisk mesterskap i terrengløp

 

Jon Duncan representerer Sandnes IL men er fra Scotland, ikke norsk statsborger. VM deltaker i orientering for Storbritania, der han i august ble nr 20 i lang løype og nestbeste britiske løper. 10.000m på Lye i september 2008 gikk unna på 31.37.2 i et rent sololøp.

På denne bakgrunn imponerende av Tom Erik Halvorsen som med 13.11 tar 2.plass også han foran Henrik Ingebrigtsens løyperekord 13.15. Tom Erik var 42 sekunder foran Bjørnar Kristensen, 43 sek foran Tommy Haga som slo Tom Erik med 35 sekunder under årets Skåla opp (18.plass)

Lene Rørvik, GTI tok 3.plass i kvinneklassen og vil over helgen få ettersendt et gavekort på en pen slump kontanter. Med tiden 18.19 løp Lene 42 sekunder raskere enn ifjor, igjen klar vinner av 40års klassen. Og med bare 5 sek opp til 2.plass ville nok Lene satt pris på at deltakere som på forhånd var rangert som elitefelt fikk løpe fellesstart. Men, Dalsnuten Opp har det ikke slik, intervall start har såvisst også sin sjarm

Tsige fra Skjalg var en av veldig få som løp da hun entret forbi oss der vi stod på det aller bratteste ca 2 min før målpassering. Hun forbedret løyperekorden med 10 sekunder til 17.17 og vant klart foran sent-på-dagen startende Bente Fjermestad som forøvrig løp Holmenkollstafett for GTI for noen få år siden

GTI løperne Signe Emilsen (40-44), Thoralf Andreassen (50-54) og Martin Svangtun (23-34) et stykke lengre ned på resultatlista til dagens dyktige arrangør, hvor alle tider sortert pr klasse allerede er lagt ut på løpets nettside.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close