Dalsnuten 323 på lørdag

 

I den forholdsvis korte men til tider bratte trasèen opp til toppen skal både erfarne eliteutøvere og den vanlige mosjonist få kjørt seg. Sandnes IL stiller med sine beste menn i form av Norgesmester Bjørnar Ustad Kristensen, VM-deltaker Jon Duncan og motbakkespesialist Tommy Haga. GTI har allerede flere påmeldte; blant andre Tom Erik Halvorsen som satser på motbakkeløp. Forhåpentligvis blir været bedre enn i fjor slik at det er mulig å få skikkelig gode tider og nyte den flotte utsikten på toppen. Ellers er det mulig å gå for de som vil det. Sandnes IL lokker også med åpen kiosk med salg av lapskaus og diverse.

Plakat

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close