Tilbakelevering av brikker + kretsstatistikk

Kan tilbakeleveres til GTI sine folk som bærer blå profileringsklær og treffes på Stavanger stadion tirsdag og torsdag mellom kl 1730-1830. Vi er også tilstede på Glatrimmen sine fellestreninger som pågår fra parkeringsplass Svithun vg skole hver mandag og onsdag kl 1700-1815. Utenbys deltakere kan sende brikken pr post til GTI, Boks 199 Forus, 4065 Stavanger

Spennende kretsstatistikk

Kretsstatistikken oppdatert 30.august viser at Sandnes, Skjalg og Haugesund er klart beste klubber i Rogaland hvis man måler oppnådde resultater innen bane friidrett

Enormt spennende er det at nå følger flere lag på rask fremmarsj fremover

Friidrettsserien hvor til sammen 20 øvelser gir poeng innen kast, hopp og løp, har nå GTI som 5.beste lag i Rogaland etter de 3 nevnte samt Sandnes IL sitt 2.lag. Mulighet for mer poeng er åpenbar idet våre yngste foreløpig kun har deltatt i løpsøvelser. På treningene er det allerede noen som har vist at de har talent også med spyd og andre redskaper man for moro skyld forsøker seg på

Om Ørjan eller Ragnar prøvde seg på en 800, er vi usikker om dette ville gi vesentlig bedre poeng, men i hvert fall vi er i år kommet betydelig lengre enn fjoråret da GTI sjefen ble stående med års beste notering på 400m, da hans sluttid på Hinna grusen knep seg 2/100 del foran nest beste løper (tidene så svake at de ikke behøver nærmere offentliggjøring)

GTI vil etter alt og dømme søke å få etterapprobert nye stevner utover høsten, mest sannsynlig på Stavanger stadion og med kort varsel, idet anlegget er utsatt for vind, men bra i flomlys

Asfalt cowboys

Det meldes ellers fra kretsens info sider at så vel 10km som halvmaraton i Sokndal førstkommende helg er avlyst. Her vil vi tro vi har oss selv å takke. Oppslutningen om dette fine arrangementet i de rekordraske løyper, har jo de siste 3-4år vært skammelig dårlig

Lye har vært ute med innbydelse til Kondis trimmen – detaljer alle stevner finner man ved å følge nøye med på kretsens hjemmesider. Du finner denne under linker

Og, vi får stadig mer bilder knipset i sentrum eller ute i løypene fra Stavanger Maraton. Disse vil vi forsøke å legge ut når vi kommer til krefter igjen etter strevsomme dager med plan/ gjennomføring

3 sjøers

er et halvmaraton rundt byens 3 mest besøkte turstier Mosvannet,Stokkavannet og Hålandsvannet og vil være GTI sin neste større arrangementsoppgave

lørdag 6.november kl 1400

Det er mer enn et halvt år siden vi fikk de første henvendelser om å få melde seg på. 498 deltok i fjor en fordobling av antall året før. Vi har noen måneder gått svanger med planer om en innendørs start og mål avvikling i Stavanger Idrettshall – med aktiviteter for de aller yngste mens mor og far var ute på løpetur. Men flere idretter slåss om de samme timer til trening og arrangement – vi fikk det ikke til denne gang, men vi tror det skal være plass til alle på Mosvangen camping – også i år

Så klart, vi gleder oss til å se dere igjen !!!

ps

Klubbledelsen er så ufattelig imponert av Ragnar sin 2.33.50 og en rekke andre flotte prestasjoner under Stavanger Maraton fra klubbens egne utøvere.

Men, vi får vel være litt nedpå med all forherligelse av egne meritter og heller overlate til andre å komme med ros

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close