GTI-damene knallsterke i Holmenkollstafetten 2005Med tiden 62,37 leverer GTI Rogalands beste plassering på 8år i Holmenkollstafettens
Eliteklasse for kvinner. Laget rykket frem 6 plasser fra 16. til 10.plass, også dette det lag
med høyest plasseringsmessig fremgang blant de aktive Rogalandslagene. Kun 8 norske lag løp fortere lørdag, kun 5 sek frem til enda en høyere plassering, er inspirerende.

Ellers interessant at man endelig igjen fikk etappetider notert. Dette kler oss nærmest naken. For noen er dette hyggelig. Ikke like hyggelig for alle menn. Vårt nykomponerte senior lag hadde nok forhåpninger om å løpe godt nedover mot 55-56 minutter hadde vi fått med oss 3-4 løpere som ble programhelter på årets GTI lag. Men det er her etappetidene er så hyggelig lesning for damene, mer enn oss gutta som måtte nøye oss med usselige halvt minutt foran damelaget i mål. Vi trenere som skulle gå foran ble jo banket så det holdt. Wenche fikset Ole Jørgen på ”Berg & Dal” på (eller med heter det vel…) 4sek. Lene hadde mer kontroll enn Einar i Frognerparken, og det er nesten så vi ikke kan leve med det, når tallenes tale nå er klar 4,14 på Einar 4,03 på Lene. Ser ikke bort fra at dersom vi havner i duell også neste år, så presses sitronen kanskje enda mer. Og Trond Lodve skal bare være glad han slapp å løpe samløp med Valdis på 1.etappen, også her gikk duellen i damenes favør, kun 1 sek riktignok, men tror ikke Valdis blir enklere å slå neste år. Gutta tok revansj på siste etappen med 11 sek, men også Kristin løp et kjempeløp og det var hun som kom på TV!

Samtlige resultater og etappetider, samt hvilken individuell plassering vi oppnådde i egen klasse er sortert etappevis på stafettens hjemmeside. Der finner du også lagoppstilling i eliteklassene.