Sentrumsløpene 20/8-05


(Tidligere tekst:)
Velkommen til Stavanger Maraton og Sentrumsløpene lørdag 20/8-05 med Maraton, Halvmaraton, 3 km og 10 km Rock´n Run Mosjonsløp og Barnas Sentrumsløp 800 m.

Start foregår i år i Kongsgårsbakken med mål langs de sagnomsnuste fortausrestaurantene innerst i Vågen. Rockeband er bestillt for å piske opp stemningen, men du er artisten. Klart, du skal delta! Her er en distanse for alle:

Maraton og Halvmaraton: Løypen går først via Veritashammeren, så tilbake rundt Vågen til Jorenhomen, og utover langs Riksvei 44 til Mariero v/Vaulen og tilbake igjen. Helmaraton løper løypen 2 ganger. Nytt i år er også en tidligere start for de som ønsker å bruke lenger tid på maraton – Turmaraton.

NYHET! 3 km: Rask og lettløpt løype som alle kan klare å fullføre, enten de er nybegynnere, eller raske eliteløpere som vil prøve skoene i et kort og intensivt løp midt i hjertet av Stavanger.

10 km: Den klassiske distansen går langs en meget flat og lettløpt 10 km løype som går i sløyfer rundt Holmen, Bjergsted, Blå Promenade og Badedammen.

Barneløp: flat og rask 800 m utover mot Tollboden og tilbake igjen. Her går det unna!

Se info på vedlagte Word dokument: