Wenche best ned Suleskard, mange GTIere i ilden


Siw og Wenche satte hverandre stevne på 1/2 Maraton i Suleskard – der Wenche trakk det lengste strået med fantastiske 1:19:27. Siw kom inn på årsbeste med 1:23:09.

Også på 11 km «Langs Åkrafjorden» gikk vår lokale dronning Marit Årthun helt til topps, med den gode tiden 45:59 på 11 kuperte og tunnelbeskodde km langs gamle E-39. Flott løpt Marit, som dermed bidrar med sin andel av «clean sweeps» der GTI-jentene gjør rent bord etter seg hvorhen de dukker opp!

På Stavanger Stadion var det samtidig Sør-Norsk Cup med 4 GTIere i aksjon. Lene hadde sin årsdebut på 800 m med gode 2:34, og bekrefter nok en gang sin fantastisk fine utvikling. Angunn klarte 31,1 og årsbeste på 200 meter selv med treningsstøle bein. Vidgis leverte en godkjent 3000 meter med 10:34 på en dårlig dag uten å kunne presse seg, mens Ole Jørgen sto for det teite innslaget ved å glemme oppropet før start, og ble dermed på arrangørens nåde kastet inn i bane 1 på nest siste heat på 200 m bare ett minutt etter sitt siste harde stigninsløp/gjennomkjøring. Selv med stive bein ble det tangering av pers med 26,7. Her er det mye å gå på for flere utover i sesongen!

(Tidene oppgitt på grunnlag av OJs kilobyteminne etter muntlige overleveringer på indre bane og pr mobiltelefon sent lørdag kveld…)